Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Adatvédelmi nyilatkozatot nem tudom elfogadni

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-08-2022 08:35 PM)
932 Megtekintések
Kokriszt
First Poster
Beállítások

Samsung tv-n miért nem tudom elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot? Így a Smart funkciók sem működnek. 2020-as Tv. 

7 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a gyári visszaállítás és Smart Hub visszaállítás sem segít a TV állapotán/nem éred el az említett opciókat, az alábbi módon járj el:

1. Kapcsold ki a televíziót.
  2. Húzd ki a hálózati áramforrásból a készüléket.
  3. Irányítsd a távirányítót a TV felé, majd 10 másodpercig nyomd le hosszan a bekapcsológombot.
  4. Minimum 1 óráig hagyd a készüléket ebben az állapotban.
  5. Csatlakoztasd az okostévét hálózati áramforráshoz, majd próbálkozz újra a beállításával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Kokriszt 

Szia,

Sikerült @RozvM  által javasolt lépéseket megtenni?

Members_lVWMZGU
First Poster
Beállítások

Szia! 
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök de nekem nem segítettek ezek az opciók mit tudnék ezügyben csinálni? 

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Tudnál kérlek egy képet küldeni az említett jelenségről?
Illetve csatlakoztatva van aktív internetkapcsolathoz a TV?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Members_lVWMZGU
First Poster
Beállítások

3E3050B8-30BE-4C79-B655-D9E6FC2D75F9.jpeg

974056D5-B9EE-47CA-879E-478104C8CB82.jpeg

 Vezeték nélküli hálózaton van. Eddig nem volt az internettel probléma.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ha a router újraindítása és Google DNS sem segít, kérlek vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

0 tetszik
Kuti Csilla
First Poster
Beállítások

Ugyan ez a problémám, nem tudom elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot. Eddig nem volt ilyen probléma de mivel az appok nem működtek megfelelően újra  telepitettem mindent azóta ezt csinálja 

IMG_8797.jpeg

0 tetszik