dátum: 12-08-2022 08:35 PM
Samsung tv-n miért nem tudom elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot? Így a Smart funkciók sem működnek. 2020-as Tv.
dátum: 13-08-2022 11:39 AM
Szia!
Amennyiben a gyári visszaállítás és Smart Hub visszaállítás sem segít a TV állapotán/nem éred el az említett opciókat, az alábbi módon járj el:
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 15-08-2022 08:35 AM
dátum: 06-02-2023 09:21 PM
Szia!
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök de nekem nem segítettek ezek az opciók mit tudnék ezügyben csinálni?
dátum: 06-02-2023 09:50 PM
Tudnál kérlek egy képet küldeni az említett jelenségről?
Illetve csatlakoztatva van aktív internetkapcsolathoz a TV?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 06-02-2023 10:10 PM
Vezeték nélküli hálózaton van. Eddig nem volt az internettel probléma.
dátum: 07-02-2023 10:47 AM
Ha a router újraindítása és Google DNS sem segít, kérlek vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
dátum: 19-02-2024 09:40 PM
Ugyan ez a problémám, nem tudom elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot. Eddig nem volt ilyen probléma de mivel az appok nem működtek megfelelően újra telepitettem mindent azóta ezt csinálja