Zdravím Samsung Members,
nové modely hodinek Galaxy Watch7 a Galaxy Watch ultra přinesly velkou řadu nových funkcí, zejména pak přesnější měření a detailnější záznam více údajů. S tím ovšem souvisí nasazení nového senzoru, díky němuž nové modely ztratily jednu oblíbenou vlastnost - nabíjení přes sdílené bezdrátové nabíjení. V dnešním článku se pojďme podívat na alternativní možnosti nabíjení Vašich Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra.
Puk na nabíjení pro Galaxy Watch
Základním pravidlem je, že pokud chcete hodinky nabít co nejrychleji, tak používejte puk, který naleznete v balení hodinek. Jedná se o model EP-OL300BBEGWW, a ten Vám zaručí nejrychlejší nabíjení, protože byl navržen právě pro Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra.
Bezdrátová rychlonabíječka pro chytré hodinky Černá | Samsung Česká republika
Můžete samozřejmě použít i nabíječku od starších modelů hodinek Galaxy Watch, ale počítejte s tím, že se doba nabíjení může prodloužit. Když už nefunguje Bezdrátové sdílení energie, můžete nabíjecí puk jednoduše zapojit do USB-C portu a nabíjen z mobilního telefonu, který máte pro ruce. Nutností je sice mít nabíječku někde u sebe, ale na druhou stranu je nabíjení rychlejší a z telefonu odeberete menší množství energie, protože u této metody nabíjení nejsou takové ztráty.
Powerbanka s bezdrátovým nabíjením
Dalším alternativním způsobem nabíjení hodinek je použití powerbanky s možností bezdrátového nabíjení. Pro nejlepší funkci a plnou kompatibilitu doporučím bezdrátové nabíječky Samsung. Sám mám sice doma starší modely EB-U1200CSEGWW a EB-U3300XJEGEU , které Vaše hodinky nabijí, ovšem i zde nabíjení trvá výrazně déle, než s originální přiloženou nabíječkou. Nejnovější model jsem zatím neměl možnost vyzkoušet, mám pouze 20.000 mAh variantu a ta bezdrátovým nabíjením nedisponuje, ale očekával bych, že bezdrátové nabíjení by mohlo být rychlejší než u starých typů, které vlastním já. Nejnovější model nese označení EB-U2510XUEGEU a lze jej zakoupit v sítí různých eshopů.
Osobně mi tento způsob nabíjení vyhovuje asi nejvíce, protože powerbanku nosím nestále v batohu, takže pokud během dne potřeboval hodinky oživit, tak je na nějaký čas položím na bezdrátovou podložku a nechám dobít.
A co Vy, jak využíváte některou z uvedených metod, nebo Vás napadla další metoda jak absenci oblíbené funkce nahradit? Podělte se v diskusi pod článkem.
Děkuji za přečtení
fajnSnek 🐌
Zde mohou přidávat komentáře jen registrovaní uživatelé. Pokud už jste se zaregistrovali, přihlaste se. Pokud jste se ještě nezaregistrovali, zaregistrujte se a přihlaste se.