Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie problem z tv QLED

(Temat utworzony: 23-12-2019 08:37 PM)
873 Wyświetlenia
Kostil
Journeyman
Opcje

Dzień dobry.

Kupilem nowy telewizor samsung qled q60 i miałem już dwa dziwne przypadki. Pierwszy przylądek telewizor nie chciał się włączyć cały czas była czerwona dioda w ogóle nie reagował na pilota pomogło dopiero odłączenie tv od prądu. Następny przypadek miałem dosłownie przed chwila uruchomiłem tv i zostałem czarny obraz a dźwięk normalnie działał dodam że posiadam nowe oprogramowanie w tv. Czy ktoś już miał takie przypadki?

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc z góry.

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak był podobny przypadek na tym forum, ale i tak go sam nie rozwiążesz pozostaje Ci serwis.

0 Like
Kostil
Journeyman
Opcje
Czyli pozostaje mi tylko serwis:/ szkoda ze tv mam tylko 3 tygodnie.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kostil  Raczej nie będzie, potrzeby zabierania TV do serwisu technicy naprawę wykonają na miejscu w domu u ciebie :smiling-face:  A co sam chciałeś, zrobić jak nie masz, części a poza tym TV masz na gwarancji ?

0 Like
Kostil
Journeyman
Opcje
Nie znam się wiec nie będę się zabierał:) a gwarancje mam bo kupiłem go 3 tygodnie temu.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kostil  Zadzwoń, na infolinie tel. 22 607 93 33 zgłoś, problem  a technicy pojawią się po świętach.

0 Like
Kostil
Journeyman
Opcje

Właśnie jestem po rozmowie z infolinia samsunga pracownik się podłączył zdalnie pod tv i zrobił calkowity restart telewizora.Jeśli powtórzą się objawy to już będzie musiał przyjechać technik i sprawdzić co mu dolega.