Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube na SmartHub

(Temat utworzony: 18-08-2018 10:23 AM)
23118 Wyświetlenia
Natalia21
Student
Opcje

Mam problem z aplikacja Youtube na telewizorze Samsung 6 Series ze SmartHub, po wybraniu aplikacji Yotube widać tylko czarny ekran, pozostałe aplikacje typu Netflix, przeglądarka internetowa włączają się normalnie. Co muszę zrobić żeby zaczął sowrotem działąć? 

Przejdź do rozwiązania
grzesiekw17
First Poster
Opcje

No to witajcie w "klubie". U mnie od niedawna dokładnie to samo też tylko na YouTube. Nic nie aktualizowałem bo nie ma dostępnych aktualizacji i wątpię czy będą bo tv ma już kilka latek. Strasznie to irytujące bo to kolejny tv który "stracił" na aktualności. Wychodzi na to, że co góra 5 lat trzeba wymieniać tv na nowy. Żenada Samsung.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@grzesiekw17  Jaki masz dokładny model TV?

0 Like
grzesiekw17
First Poster
Opcje

UE49M5672

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
grzesiekw17
First Poster
Opcje

T-KTSDEUC-1400.3, BT-S

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
grzesiekw17
First Poster
Opcje

Póki co nic nie robiłem bo mi wmówiono, że to wina matrycy. Gorzej  z resetem Smart hub bo nie mam w tej chwili dostępu do haseł a nie chcę utracić wszystkiego. Niemniej dzięki będę próbował.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

W pierwszej kolejności można wykonać reset prądowy czyli odłączenie od prądu na około 10/30min. Też możesz wykonać reset samej aplikacji YT.

Jeśli chodzi o reset Smart Hub czy przywrócenie całego TV do ustawień fabrycznych to na samym końcu. Nie wiem czy chodzi o PIN czy hasła?

Jak mogę zresetować zapomniany kod PIN 

https://www.samsung.com/pl/support/tv-audio-video/jak-moge-zresetowac-zapomniany-kod-pin-w-tv-f9000/

0 Like
pawel1984lbn
First Poster
Opcje

Ewidentnie widać, że problemem jest wypuszczona przez Samsunga aktualizacja 1400. Tydzień temu osoba z  Samsunga łączyła się zdalnie z TV, niby miała skasować błędy, miało być OK  i niestety zabieg ten nic nie dał. Na YT jak były paski, tak są do tej pory.

0 Like
grzesiekw17
First Poster
Opcje

Ale to by oznaczało, że ta aktualizacja musiała się odbyć niedawno bo te paski na YouTube mam od niedawna. Mam włączoną automatyczną i nawet nie wiem kiedy to się odbyło ani nawet nie jestem pewien czy jeszcze są dostępne aktualizacje dla tego modelu. 

Z rzeczy które tu kolega wyżej polecił czyli odłączenie zasilania nie pomaga. Resetowanie aplikacji czy ponowne zainstalowanie (nie ma opcji odinstaluj) nie pomaga. Resetu Smart huba czy przywrócenie ustawień fabrycznych póki co nie próbowałem bo nie chce mi się wszystkiego ustawiać czy logować do wszystkich platform od nowa. 

0 Like