Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Xbox game pass.

(Temat utworzony: 05-08-2021 07:34 PM)
1014 Wyświetlenia
Bobersoon
First Poster
Opcje
Hej , moze wiecie kiedy GPU zawita na samsung z tizen ?
Aktualnie uzywam android boxa do grania, ale jakosc obrazu i dźwięku nie zachwyca.
A może macie jakieś inne sposoby żeby pograć na tizenie?
0 Like
16 Odpowiedzi
MRS21
Pathfinder
Opcje

Samsung starts rolling out Gaming Hub feature to its 2021 smart TVs

Czekam na aktualizację. Chociaż na Mikołajki nie zdążyli, ale pod choinkę powinno się udać.

0 Like
Ireczek
Apprentice
Opcje
Hej, mam monitor Samsung smart monitor M7 32" w wersji oprogramowania 2400, chciałbym zainstalować aplikacje Xboxa jednak nie mogę jej znaleźć, a powinna być ponieważ jest od wersji 1300 i TV z 2021 roku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ireczek  Cześć

aplikacja jest dostępna tylko na telewizorach, dlatego w APPS nie wyświetla się. Tak jak sam twórca aplikacji informuje.  Na monitory Smart jeszcze nie została wprowadzona przez Xbox aplikacja.

Może Pan podłączyć do monitora urządzenie, które posiada daną aplikację.

0 Like
Mat1991
Explorer
Opcje
Witam, czy u Was też jest taka słaba jakość obrazu w grach przez aplikację xboxa? Vobraz wygląda jakby było w 720p, w ustawieniach gier brak możliwości wlaczenia 120fps lub hdr.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mat1991   Raczej max to 60 fps. Niestety cloud gaming jakościowo odstaje od fizycznego sprzętu do grania, więc jakość zawsze będzie w jakimś stopniu gorsza.

Mat1991
Explorer
Opcje
No z tą jakością to na prawdę kiepsko. Ale to też póki co beta więc może jeszcze to poprawią, żeby to chcoiaz w HD leciało a nie na przerywnikach filmowych w grach widać pixele jak 480p.. Chyba , że ta słaba jakość to wina mojego łącza internetowego ale czytając na innych forach to wielu ludzi narzekało na tą jakość
0 Like