Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

usunieta aplikacka

(Temat utworzony: 27-02-2020 04:09 PM)
1860 Wyświetlenia
Domka79
First Poster
Opcje

Witam, przez przypadek usunelam z tv  aplikację smart iptv. jak mozna ja przywrócić lub na nowo zainstalować  ? z góry dziękuję za odpowiedź.  proszę o wytlumaczenie po kolei jak krowie na rowie🤪😜 bo nie jestem dobra w tym temacie . pozdrawiam 

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Domka79  Myślę, że dasz radę Wyszukiwanie aplikacji

0 Like
Domka79
First Poster
Opcje

Niestety nic to nie dało bo jak wpisuje ja w wyszukiwarce to jej tam nie ma. usunelam na dobre i nie wiem jak ja na nowo wgrać.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Domka79  Jaki masz model TV ? Czy wpisujesz w lupę ?

2.jpg

0 Like
Domka79
First Poster
Opcje

wpisuje w lupe

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Domka79  Dalej nie wiem, jaki masz dokładny model TV ? Sprawdziłem na dwóch modelach TV jak UE40JU6740 i UE43RU7472 i po wpisaniu w lupe IP się pojawia do pobrania.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Domka79  Możesz, skorzystać z pomocy zadzwoń, na infolinie Samsung  tel. 22 607 93 33 są do twojej dyspozycji 24 H przez 7 dni w tygodniu. Uzyskiwanie pomocy technicznej z wykorzystaniem funkcji Zarządzanie zdalne.

0 Like
Domka79
First Poster
Opcje

ok, dziękuję.  zadzwonię 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Domka79  Daj znać czy udało się zainstalować IPTV ?

0 Like
wiadko
Apprentice
Opcje

Mam w głębokim poważaniu firmę Samsung, za usunięcie aplikacji Smart iptv ze sklepu. Mam tv z serii J , apkę zainstalowałem i zapłaciłem za jej używanie. Pewnie miałbym ja dalej gdyby nie konieczność przywrócenia ustawień fabrycznych, po których oczywiście znikła, a ponowne zainstalowanie niemożliwe, nie ma jej w sklepie. Rady producenta apki, by zainstalować z usb s w przypadku mojego modelu tv nieskuteczne. Nie ma sensu się szarpać i denerwować, wystarczy kupić nowy tv, innej firmy, na pewno nie Samsung.

0 Like