Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

UE58MU6192 nie widzi żadnego wifi

(Temat utworzony: 17-11-2019 11:36 AM)
966 Wyświetlenia
kzielinski90
First Poster
Opcje

Od kilku dni mój telewizor nie widzi żadnych sieci wifi. Wyświetla się komunikat "Sprawdzanie połącz. z siecią bezprzew..." I po chwili znika i się nie łączy

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Więc masz uszkodzony moduł WiFi. Aktualizacja oprogramowania nic nie zmieni, jak masz, TV jeszcze na gwarancji możesz zgłosić uszkodzenie przez infolinie tel. 22 607 93 33. Jak chcesz, możesz zrobić reset TV do ustawień fabrycznych.

Z tej strony możesz pobrać firmware wer 1280.

https://www.samsung.com/pl/support/model/UE58MU6192UXXH/

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kzielinski90  Na początek odłącz TV od prądu na około 10 min czy masz już najnowszy firmware wer 1280 ?

Zobacz jeszcze ten temat Brak połączenia telewizora z WiFi - uszkodzona karta sieciowa

0 Like
kzielinski90
First Poster
Opcje

Mój telewizor ma oprogramowanie 1270 i twierdzi że nie ma żadnych aktualizacji...

Odłączenie na 10 minut nic nie dało.

Adresu MAC tezniestety nie ma...

0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Więc masz uszkodzony moduł WiFi. Aktualizacja oprogramowania nic nie zmieni, jak masz, TV jeszcze na gwarancji możesz zgłosić uszkodzenie przez infolinie tel. 22 607 93 33. Jak chcesz, możesz zrobić reset TV do ustawień fabrycznych.

Z tej strony możesz pobrać firmware wer 1280.

https://www.samsung.com/pl/support/model/UE58MU6192UXXH/

misior41
Apprentice
Opcje

Witam,  rok temu w tym właśnie  modelu, serwis  wymieniał mi moduł wi-fi i dużą płytę główną,  objawy  właśnie te same-brak jakiegokolwiek wi-fi. Więc  rok działało,  dzisiaj  znów zdechło. Objawy  te same....znowu  serwis.  Aż  strach pomyśleć  jak gwarancja  się  skończy . Czekam na wiadomość  kiedy  przyjadą...

0 Like