30-12-2016 04:58 PM
Niedawno kupiliśmy telewizor Smart TV i początkowo była w nim przeglądarka internetowa, ale w którymś momencie coś się musiało wydarzyć (może TV się zaktualizował? nie pamiętam) i już jej nie ma. Tzn nie ma jej na tym poziomym pasku na dole który się wyświetla jak się wciśnie domek na pilocie, tam gdzie jest YouTube, Ipla i inne. Nie pamiętam, czy ona tam była czy gdzie indziej, w każdym razie teraz jej tam nie ma.
Próbowalismy również zainstalować nową apkę, ale wśród tych które można wybrać nie widać nic co ma w nazwie "przeglądarka" albo "browser" albo "internet" albo "web".
Może ktoś wie, jak odzyskać przeglądarkę?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
02-01-2017 12:40 PM
Hej @Betomat
Webbrowser możesz znaleźć wybierając (Domek) na pilocie, później APPS następnie na górze po lewej stronie jest Moje Apps i tam będzie aplikacja Webbrowser. Jeśli dłużej przytrzymasz przycisk potwierdzający będąc na aplikacji pojawi się opcja (Dodaj do strony głównej), wtedy będziesz miał na głównym pasku dostępną przeglądarkę.
02-01-2017 12:40 PM
Hej @Betomat
Webbrowser możesz znaleźć wybierając (Domek) na pilocie, później APPS następnie na górze po lewej stronie jest Moje Apps i tam będzie aplikacja Webbrowser. Jeśli dłużej przytrzymasz przycisk potwierdzający będąc na aplikacji pojawi się opcja (Dodaj do strony głównej), wtedy będziesz miał na głównym pasku dostępną przeglądarkę.
25-03-2023 11:37 PM
Witam, usunęłam fabrycznie zainstalowaną przeglądarkę internetowa na TV Samsung. Jak ją przywrócić?
26-03-2023 08:03 AM
@Jupi1 Jedyna opcja przewrócenia usuniętej przeglądarki jest reset Smart Hub.
26-03-2023 09:36 AM
Dzięki tak zrobiłam i już działa.