Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

UE49K6300 brak przeglądarki internetowej

(Temat utworzony: 30-12-2016 04:58 PM)
20500 Wyświetlenia
Betomat
First Poster
Opcje

Niedawno kupiliśmy telewizor Smart TV i początkowo była w nim przeglądarka internetowa, ale w którymś momencie coś się musiało wydarzyć (może TV się zaktualizował? nie pamiętam) i już jej nie ma. Tzn nie ma jej na tym poziomym pasku na dole który się wyświetla jak się wciśnie domek na pilocie, tam gdzie jest YouTube, Ipla i inne. Nie pamiętam, czy ona tam była czy gdzie indziej, w każdym razie teraz jej tam nie ma.

Próbowalismy również zainstalować nową apkę, ale wśród tych które można wybrać nie widać nic co ma w nazwie "przeglądarka" albo "browser" albo "internet" albo "web".

Może ktoś wie, jak odzyskać przeglądarkę?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @Betomat

Webbrowser możesz znaleźć wybierając (Domek) na pilocie, później APPS następnie na górze po lewej stronie jest Moje Apps i tam będzie aplikacja Webbrowser. Jeśli dłużej przytrzymasz przycisk potwierdzający będąc na aplikacji pojawi się opcja (Dodaj do strony głównej), wtedy będziesz miał na głównym pasku dostępną przeglądarkę.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @Betomat

Webbrowser możesz znaleźć wybierając (Domek) na pilocie, później APPS następnie na górze po lewej stronie jest Moje Apps i tam będzie aplikacja Webbrowser. Jeśli dłużej przytrzymasz przycisk potwierdzający będąc na aplikacji pojawi się opcja (Dodaj do strony głównej), wtedy będziesz miał na głównym pasku dostępną przeglądarkę.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!
0 Like
Jupi1
First Poster
Opcje

Witam, usunęłam fabrycznie zainstalowaną przeglądarkę internetowa na TV Samsung. Jak ją przywrócić? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jupi1  Jedyna opcja przewrócenia usuniętej przeglądarki jest reset Smart Hub.

Jupi1
First Poster
Opcje

Dzięki tak zrobiłam i już działa. 

0 Like