Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TV samsung ue55nu8042t przechyla się w lewą stronę

(Temat utworzony: 08-10-2018 08:47 PM)
386 Wyświetlenia
Chrz4n3k
Journeyman
Opcje

Witam mój telewizor znajduje się na podstawie dolaczanej do zestawu i umieściłem go na szafce zauważyłem że przechyla się na lewą stronę tak ok 5-6 mm że jest to dość widoczne jakieś pomysły na wyeliminowanie tekiego przypadku? Dodam że proces skręcanie podstawy przebiegł bez problemów. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Chrz4n3kTaki jaki masz to do wymiany matryca.

0 Like
Chrz4n3k
Journeyman
Opcje

Zdjęcia trochę wyolbrzymiają to zjawisko ale widoczne jest i denerwuje. To lipa nowy tv wczoraj kupiłem... Ale to zgłosić się do servisu czy w sklepie wymieniać? Dadzą drugi i znowu może być? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Chrz4n3kLepiej zgłosić to do serwisu przez infolinie Samsuga 22 607 93 33 dwa trzy dni i po bulu:smiling-face:

Chrz4n3k
Journeyman
Opcje

Ok dzięki ale gdzieś czytałem że samsung tego nie uznaje że to nie jest wada ? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Chrz4n3kKiedyś pracowalem dla Samsunga i takie problem były usuwane w ramach gwarancji. 

Chrz4n3k
Journeyman
Opcje
Ok dzięki spróbuję
Th3LOQ
Pioneer
Opcje
Witam, kiedyś może i wymieniali, ale jakiś czas temu zmieniła się trochę polityka Samsunga w kwestii cloudingu i odrzucają naprawdę wielkie prześwietlenia.
SebastianSz_
Explorer
Opcje
Witam mam pytanie zauważyłem że jak tv stoi na podstawce od od tv to 1 strona jest bardziej przechylona o 1cm w dół tak ma być czy coś jest nie tak ? 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@SebastianSz_  Raczej tak nie powinno być takiej różnicy. Bez obejrzenia ciężko coś jest powiedzieć. Możesz wrzucić zdjęcia na forum? lub wysłać przez email do Samsunga.

Kontakt z nami
https://www.samsung.com/pl/support/contact/

SebastianSz_
Explorer
Opcje
Dam na forum
0 Like