Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tv Au8002 65" Tizen błąd aplikacji 7011

(Temat utworzony: miesiąc temu)
283 Wyświetlenia
Mkrystiam
Apprentice
Opcje

Witam, posiadam aplikacje która działała, przez 2 miesiące bez problemu a w tym momencie przy jej uruchamianiu wyswietla  się komunikat. System mam najnowszy w tv. 

Aplikacja SMART IPTV. 

Wchodzax w konserwację urządzenia czyszczę pamięć i dane pozwala mi to na jej uruchomienie po komunikacie ze zdjęcia. Klikam ok. 

Wyswietla się ona jednak nie tak jak zawsze zdecydowanie inaczej. Czasem uruchamiam program widzę czarny ekran i w tle dźwięk. 

Jakby pilot działał przełączał programy, ale obraz jest tylko czarny. 

Po zgaszeniu i uruchomieniu ponownie. Temat się zapętla.

Screenshot_20250329_070241_Gallery.jpg

15 Odpowiedzi
Mkrystiam
Apprentice
Opcje

Zrobiony, bez zmian. Czyli dziwnie to działa ale działa. Innym razem zrobię ten twardy reset. Przy okazji ja to chyba nie ma przycisku power na tv? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Oczywiście, że jest przycisk zasilania.

Zrzut ekranu 2023-08-27 150125.jpg

Mkrystiam
Apprentice
Opcje

Dzięki, zrobiłem. Przywróciłem, system nad 2220. Apki zainstalowane na nowo. Niestety nie dało to oczekiwanego efektu. Możesz mi przybliżyć na czym polega aktualizacja oprogramowania układowego, z czym to się wiąże? Czy można to zrobić online? 

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Oprogramowanie układowe Submicom aktualizuje się automatycznie razem z aktualizacją TV w razie konieczności.

Możliwe, że aplikacja Smart IPTV zawiera błędy, więc nie bez powodu nie da się jej zainstalować z poziomu zakładki APPS.

Mkrystiam
Apprentice
Opcje

Ok rozumiem, to wydaje mi się że skoro softy w tv są w porządku to nie będę drążył tematu. Poczekam na ew jakiś update tv w przyszłości. Bardzo dziękuję za zaangażowanie i podpowiedzi. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ostatnia aktualizacja TV była w październiku 2024 roku.

https://www.samsung.com/pl/support/model/UE65AU8002KXXH/?msockid=0d26b0695ee36e6d3694a57f5f806f88#do...

Poszukaj innej wersji apki Smart IPTV.