29-06-2019
02:28 PM
– ostatnio edytowany
17-03-2022
09:51 AM
przez
OleksiiA
Czas, kiedy decydujemy się na zakup nowego telewizora dla wielu z Nas jest okresem długich wędrówek po sklepach czy też wielogodzinnym przeglądaniem ofert i opinii w internecie.
Postanowiłem, że ułatwię Wam wybór przedstawiając trzy modele świetnych telewizorów, które oferują bardzo dobrą jakość obrazu, a cena oscyluje w zakresie 3000 zł.
Samsung UE50RU7472U, znajdziecie go w cenie od 2600 zł. Jeden z najbardziej popularnych telewizorów z rocznika 2019. Najważniejsze cechy to:
Samsung QLED QE55Q6FNA. Za nieco ponad 3200 zł dostajecie telewizor QLED w technologii gwarantującej nową jakość generowanego obrazu. Dodatkowo otrzymujecie:
Samsung UE49NU8072, legendarna seria ósma określana też jako telewizorem dla graczy.
Telewizory, które Wam zaproponowałem, moim zdaniem są najlepszym wyborem przy ograniczonej kwocie ok. 3000 zł.
Ostateczną decyzję oczywiście pozostawiam Wam 😎
Cześć 🖐️
4 tygodni(e) temu
@vdsl2 ??
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
@Dawiddd11 Tak jak już wspomniał @_Technik_ obraz jest dobry jedynie dźwięk mógłby być lepszy .
niedziela
Cześć,
zastanawiam się nad zmianą swojego The Frame 2021 LS03A na The Frame Pro. Widziałem telewizor na żywo w sklepie i naprawdę ładnie w nim widać, ale mam jedno pytanie, które ciągle mi siedzi w głowie…
…Jak wygląda inputlag na PS5 przez wireless one Connect box. Widziałem informacje w internecie, że prawie 40 ms, wiem że to mniej niż może ludzkie oko wyłapać, ale porównując choćby z The Frame 2021 gdzie jest 9 ms i jest to nie zauważalne to pytanie jak to wygląda w przypadku THE FRAME 2025 i jak z ogólną stabilinością połączenia.
Biorę jeszcze pod uwagę S90F. Byłem gotowy też przerzucić się na SONY BRAVIA 7 lub LG G4, ale Samsung naprawdę ładnie świeci i relatywnie taniej wychodzi od konkurencji, biorąc w zestawie z Q990F.
wczoraj – ostatnio edytowany wczoraj
Cześć,
@Cayman1899 Najnowszy model The Frame Pro (2025) faktycznie wykorzystuje połączenie bezprzewodowe z One Connect. Zaleca się, aby odległość między urządzeniami nie przekraczała 10 metrów, co pozwoli uniknąć ewentualnych zakłóceń lub większych opóźnień.
W przypadku połączeń bezprzewodowych (np. Wi‑Fi, Bluetooth) opóźnienie zawsze jest nieco większe niż przy połączeniu przewodowym, choć z moich obserwacji w codziennym użytkowaniu jest to praktycznie niezauważalne.