Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telewizor ue58ru7102k i spam bluetooth

(Temat utworzony: 15-12-2019 05:43 PM)
5572 Wyświetlenia
Wanamingo
Student
Opcje

Witam.

Czy w tym przeklętym telewizorze można wyłączyć połączenie Bluetooth, albo chociaż zablokować wybrane urządzenia? Jestem spamowany mniej więcej co 15 sekund, prośbą o połączenie nieznanym mi urządzeniem. Nie mam do niego dostępu i nigdy nie będę miał, a ten przeklęty telewizor co chwila wyświetla mi powiadomienie.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arct  Czy TV masz na gwarancji ?

0 Like
Arct
First Poster
Opcje

No to beznadzieja ze jest taka opcja a nie można jej wyłączyć - dziennie po kilka komunikatów czy chcesz umożliwić połączenie itd...
- - -
Tak, gwarancja jest cala jeszcze :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arct  Miałem sporo TV Samsunga od serii "C"do obecnych "RU, Q" i nigdy nie miałem takich cyrków jak TV i jeszcze jedna osoba na tym forum. Tez mieszkam w boku w dużym mieście. Możesz, zadzwonić na infolinie tel. 22 607 93 33 może Ci zdalnie wyłączą BT w menu serwisowym.

evao09
Pathfinder
Opcje

Jak wyłączyć te powiadomienia o znalezieniu jakiegoś urządzenia w pobliżu? Są z hub o wykryciu nowego urządzenia, ciągle mi jakieś iOS wysakauje

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@evao09  Dzień Dobry

W telewizorze?

Jaki dokładnie model?

Aras1313
Helping Hand
Opcje
Myślę że chodzi mu o telefon bo mi ost w media expert też wyskoczył taki komunikat, jeśli tak to myślę ze to może pomóc Screenshot_20230222_130859_Settings.jpgScreenshot_20230222_130856_Settings.jpg
0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Dzięki za chęci, ale postaram jest w kategorii tv😉 Q77B
0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
@PrzemekM q77b Przy pierwszym włączeniu tego menu pokazało się czy chce mieć powiadomienia
0 Like
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Aaa sorka nie dopatrzylem :smiling-face:
0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

@evao09 Wyłącz powiadomienia w ustawieniach:

Ustawienia >Wszystkie ustawienia >Połączenie >Menedżer urządzeń zewnętrznych>Menedżer podłączania urządzeń> Powiadomienie o dostępie.

0 Like