Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Telewizor Samsung UE55MU6102 brak aplikacji google play story

(Temat utworzony: 01-06-2018 11:26 AM)
36300 Wyświetlenia
dari41
First Poster
Opcje

Witam Serdecznie Wszystkich mam problem chciałbym mieć tą aplikację google play story ponieważ  nie ma jej i po zakupie jestem rozczarowany  i tym że umówiłem się z obsługą klienta Samsung na dziś i konkretną  godzinę przez tv lecz zero  kontaktu  Może ktoś z Was mógł by  mi pomóc  Proszę o jakieś informacje oraz pomoc  na temat. Dziękuję 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
21 Odpowiedzi
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

0 Like
dari41
First Poster
Opcje

@StaszekM  napisał(a):

Cześć 

0 Like
dari41
First Poster
Opcje
Dziękuję za poradę choć dalej nie rozumiem dlaczego. Przecież w innych telewizorach prawdopodobnie jest. Jaki dokładny jest powód? Dlaczego nie obsługuje?
0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Google play jest to aplikacja dostępna dla telewizorów pracujących na systemie operacyjnym android, telewizory Samsung korzystają z systemu Tizen i aplikacja google play nie jest dostępna.

Timeman
Journeyman
Opcje

A to pewnie napisali gdzieś drobnym drukiem - na tę platformę jest bardzo mało aplikacji. Gdybym wiedział wcześniej to nie kupiłbym telewizora Samsung.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@TimemanA slyszałeś o czymś takim jak "Chromecast" ?

0 Like
Timeman
Journeyman
Opcje

Oczywiście, mam coś podobnego - KIII TV Box, spisuje się dobrze w starym, "głupim" telewizorze. Nie spodziewałem się, że wypasiony, nowoczesny Samsung będzie wymagał protezy. Pozdrawiam !

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Timeman ciekawe podejście.

Wszystko robisz i kupujesz tak bez wstępnego rozeznania się w temacie? :winking-face::smiling-face:

A później pretensje do wszystkich, tylko nie do siebie oczywiście. :face-with-rolling-eyes:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Timeman
Journeyman
Opcje

Nie mam pretensji, tylko jestem rozczarowany nabytkiem. Kupiłem nie robiąc głebokiego wywiadu ani tym bardziej fakultetu na temat Samsungów - a informacja o tym, że system operacyjny wykorzystywany w tym telewizorze to Tizen a nie Android jest dość dokładnie ukryta. 

0 Like