Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telewizor i antywirus

(Temat utworzony: 08-02-2021 09:40 PM)
538 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Mój telewizor sam skanuje system smart , problem w tym że mam telewizor 4 lata a antywirus się nie aktualizuje , jak aktualizować bieżącą wersję antywira ? TV Samsung UE48J6300, jak sprawdzić czy system antywira jest z roku 2021 

image

image

0 Like
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020 Aktualizacja antywirusa jest zawarta w aktualizacji telewiora.

Podaj jeszcze wersję oprogramowania telewizora. Ustawienia→ Pomoc Techniczna→ Aktualizacja Oprogramowania

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma takiej możliwości sprawdzenia. Poza tym wsparcie się zakończyło na ten TV.
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
czyli nie ma wsparcia po gwarancji , nie ma aktualizacji antywirusa, dobre, dobre , pocieszyłeś mnie , będę kupował nowy TV Samsung co 2 lata , dobre, TV 55 cali z zakrzywionym ekranem jest już za stary aby aktualizować antywira , to SUPER SAMSUNG
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
wersją 1560
0 Like
Miloszex
Apprentice
Opcje
48 A nie 55 I ten telewizor ma 6 lat XD
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
przepraszam , masz rację 48 cali , no i może 6 lat , co nie zmienia faktu, że mógłby być aktualizowany antywir nawet odpłatnie, chętnie zapłacę, ale Samsung nie chce pieniędzy za taką usługę, taka aplikacje , Samsung nie zarabia więc traci
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
A może by tak koleżanki i koledzy zbudować startup co wyprodukuje płatnego antywira do starszych modeli nie wspomaganych , skoro Samsung nie chce ??
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020  spokojnie beż antywirusa da się żyć 🙂

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@nowan2020  Samsung od dawna wspiera każdy TV przez 2/3 lata od daty produkcji. Jest możliwość że jeszcze ten model otrzyma z jedną, aktualizacje, czyli certyfikat do Smart Hub po wprowadzeniu nowych modeli na 2021 rok.