Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sterowanie Netflixem pilotem Smart

(Temat utworzony: 07-05-2020 11:38 AM)
744 Wyświetlenia
Abisai78
Helping Hand
Opcje

Witam,

czy mozna znaleźć gdzieś spis dotępnych funkcji w apce Netflixa (TV QE55Q70R) przy używaniu pilota jak na obrazku?

6047.jpg

Chodzi mi ot to, że standardowo przewijanie w przód i tył po klatkach jest OK, ale czasem widzę taką ikonkę jak np. w telefonie - "10" w okrągłej stzrałce (takiej dookoła cyfry), czyli cofnięcie jednym klikiem o 10 sekund. To by się przydało, ale nie wiem jak to wywołać...

0 Like
4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MagdaB  pomożesz ?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Abisai78, Sprawdziłem, jak działa przewijanie w aplikacji Netflix i za każdym razem odbywa się ono po klatkach. Nie udało mi się doprowadzić do pojawienia się opisanej przez Ciebie ikony. Czy możesz dokładnie sprecyzować, kiedy ona występuje i po jakiej czynności ?

0 Like
Abisai78
Helping Hand
Opcje
Ta ikona pojawia się jak nacisnę "strzałkę" w lewo (w trakcie odtwarzania), tylko, że od razu jest zasłaniana klatkami. I myślałem, że może o czymś nie wiem, bo skoro się pojawia w apce na TV to może jakaś funkcjonalność mi umknęła...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Abisai78, Przy przewijaniu w lewo faktycznie pojawia się taka ikona.

20200508_181836.jpg

Tak czy inaczej, przewijanie po klatkach odbywa się, co 10 sekund i nie znalazłem innych możliwości przewijania. W sprawie ikony myślę, że najlepiej będzie skontaktować się bezpośrednio z Netflixem w tej sprawie. Możliwe, że jest to błąd w aplikacji.

https://help.netflix.com/pl