Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SmartTV - aplikacja CDA

(Temat utworzony: 12-11-2020 02:13 PM)
41864 Wyświetlenia

Też mam ten problem

jkrakus
Journeyman
Opcje

CDA od jakiegoś czasu przestała udostępniać filmy ze strony internetowej na TV. Czy Samsung tak jak już to zrobiły inne firmy np: LG planuje dodać aplikację CDA do swojego menu.

Przejdź do rozwiązania
68 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Dziwne, że u mnie działa.

20201201_105433.jpg

jkrakus
Journeyman
Opcje

Proszę włączyć film fabularny, a nie dokument lub edukację . Strona w przeglądarce działa, ale filmy są wyłączone.

0 Like
jkrakus
Journeyman
Opcje

IMG_20201201_112720.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie wszystkie filmy działają, ale jak sam pokazałeś, wymagana jest inna przeglądarka.

jkrakus
Journeyman
Opcje

Jeszcze raz piszę . Nie działają filmy fabularne.

No niestety na telewizorze nie zainstalujesz innej przeglądarki.

Wymagana jest aplikacja jak pisałem wcześniej do SMART TV, którą ma przygotowaną CDA ale Samsung jest nią nie zainteresowany. Ale o tym już pisałem.

Horigoshi
Apprentice
Opcje

Niestety też się przejechałem na Samsungu. Gdybym wiedział że będzie problem z instalacją choć by właśnie CDA nie zdecydował bym się na ich telewizor. Szkoda że wcześniej nie zapoznałem się z tematem.

Redfireblade
Explorer
Opcje
powtarzasz się z tym jedyny nie jedyny
inni nie maja czasu o to pytać ale skoro takie gówniane aplikację jak Player i Netflix YouTube to w czym problem żeby było CDA Z którego połowa globu czasem korzysta
Redfireblade
Explorer
Opcje
można zainstalować CDA na telefon i wtedy streamować wygodnie działa bardzo dobrze chociaż było by fajnie mieć CDA w TV
jkrakus
Journeyman
Opcje

Są różne metody. Choćby najprostszy - podłączenie laptopa do telewizora przez HDMI.

Każdy sobie radzi jak umie :).

Najlepiej oczywiście by było mieć aplikację w Smart TV.

0 Like
Maskasolo
Student
Opcje

Gdybym wiedział wcześniej że samsung i jego Tizen nie obsługuje tylu popularnych serwisów olałbym tą markę. Ale niestety zakupiłem za grubą kasę ten sprzęt i teraz pluję się w brodę. Nigdy więcej nie kupię TV tej firmy załamka nic więcej. A kuźwa mogłem wziąć w tej cenie coś normalnego co miało by dostępne wszystkie aplikacje. J