12-11-2020 02:13 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
CDA od jakiegoś czasu przestała udostępniać filmy ze strony internetowej na TV. Czy Samsung tak jak już to zrobiły inne firmy np: LG planuje dodać aplikację CDA do swojego menu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
- « Poprzedni
- Następny »
06-04-2022 05:53 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Aplikacja jest udostępniana etapami, najpierw na nowsze telewizory. Na moim UE32T5372 z roku 2020 jest już dostępna od marca, natomiast u moich rodziców na UE32K5500 z roku 2016 cały czas nie ma.

06-04-2022 08:29 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Radzik296, pytanie tylko i wyłącznie do CDA, na które telewizory udostępnią apkę.
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
06-04-2022 11:21 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
CDA Prenium nie podaje na jakich modelach jest dostępna aplikacja. Na modelach z 2019 roku pojawiła tak samo jak dla 2020.
05-07-2022 01:51 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć!
Po ostatniej aktualizacji CDA na TV Samsung pojawił się problem z oglądaniem materiałów bezpłatnych. Po uruchomieniu aplikacji pojawia się automatycznie plansza jak na załączonym zdjęciu.
Klikanie przycisku wstecz powoduje tylko wyjście z aplikacji.
Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
pozdrawiam
06-07-2022 03:12 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć @ptrzem Spróbuj się zalogować na innym urządzeniu np. laptopie i uruchom później na telewizorze.
06-07-2022 08:58 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@MagdaB Spróbowałem, łącznie z odinstalowaniem aplikacji w TV i ponowną instalacją. Niestety - nic nie pomogło🙁. Co dziwne - logowanie na laptopie OK, można oglądać bezpłatne materiały bez problemu.
07-07-2022 09:02 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć. Z tego co wiem to tylko CDA Premium ma być dostępne na Tizen, chyba to był warunek Samsunga aby CDA mogło działać na ich telewizorach. U mnie też na początku działało, a po aktualizacji już nie.
Na tej stronie też jest mowa tylko o CDA Premium:
https://news.samsung.com/pl/ogladaj-cda-premium-na-telewizorach-samsung-smart-tv
07-07-2022 12:05 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Andrzej8 Nooooo, jeśli to prawda, to byłaby to totalna granda i koronny argument, żeby przy wymianie telewizora wybrać inną markę niż Samsung! Szczerze powiedziawszy, to podejrzewałem raczej CDA, że chce w ten sposób zmusić użytkowników do wykupienia abonamentu premium. Zwłaszcza, że na dwa moje maile w tej sprawie dotąd nie odpowiedzieli.
Sprawdzę u znajomych, którzy mają telewizor z Android TV, czy u nich jest tak samo.
22-09-2024 12:24 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I jak ci wyszło. Dodam że na LG bez problemu mam aplikację CDA a na Tizen tylko CDA Premium. Która synchronizuje się jak chce z wersją WEB z kompa i nie ma wszystkich filmów mimo opłacenia abonamentu i tego że na wędki WEB na kompie te filmy są.

- « Poprzedni
- Następny »