Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smarthub polsat box go

(Temat utworzony: 04-09-2021 11:00 AM)
17446 Wyświetlenia
WojtekA
Explorer
Opcje

Na jednym ze starszych (5lat) tv samsung jest dostepn nawa appka "polsat box go", a na drugim nowszym jej nie widac, jest za to starsza app polsat go. Ma ktoś pomysł skąd ta rozbieżność i dlaczego?

WojtekA
Explorer
Opcje

Znalazłem rozwiązanie problemu 🙂 Informacja oficjalna z polsatu:

"Aplikacje na Smart TV z systemem operacyjnym Android są dostępne do pobrania w sklepie Google Play.

Aplikacje na Samsung Smart TV z roczników 2017-2018 są już dostępne. Aplikacje na Smart TV Samsung z roczników 2019-2021 oraz LG będą dostępne w najbliższych dniach.

Aplikacje na wybrane Smart TV innych producentów będą pojawiać się w sklepach w najbliższym czasie – będziemy o tym informować na bieżąco"

Maciejwl
Navigator
Opcje

Na moim TV z rocznika 2020 (tizen 5) wczoraj zauważyłem aplikację PolsatBoxGo, działa wszystko poprawnie, meczyk siatkarzy z Belgią zaliczony :smiling-face: wykupiony pakiet z Ipli poprawnie przeszedł. Wcześniej, chyba 1 lub 2 września, była już aplikacja PolsatGo (darmowa, ale z reklamami). Przy okazji, odpowiednik PolsatGO jest dostępny od 1 września na HBBTV (kanały z grupy Polsat).

osator1984
First Poster
Opcje
Witam a czy na UE55JS9000 bedzie tez apka do zainstalowania?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@osator1984  Na stronie masz podane telewizorach Samsung Smart TV z roczników 2017-2021.

A twój model jest z 2015.

https://pomoc.polsatboxgo.pl/pytanie/na-jakich-urzadzeniach-moge-korzystac-z-ipli/

osator1984
First Poster
Opcje
Oki, thx. Kurde a dalej dziala, po co wiec zmieniac. No trudno. Pozdrawiam
0 Like
anduanmix
Explorer
Opcje

IMG_20220405_182345.jpg

IMG_20220405_182154.jpg

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego aplikacja na tv z 2020 rozpoznaje tv jako 2018 oraz dlaczego panel 4k jest pokazywany jako maksymalna rozdzielczość full HD?

0 Like
MatiW
Pathfinder
Opcje

@anduanmix spróbuj zresetować Smart Hub, pamiętaj, że stracisz wszystkie dane wszystkich aplikacji.

Ustawienia- Pomoc techniczna- Konserwacja- Diagnostyka- Resetuj Smart Hub

Jak nie pomoże, skontaktuj się z dostawcą aplikacji :winking-face:

0 Like
nesiasps
Voyager
Opcje

Co z tego że jest jak tnie przy światłowodzie - nie mogę obejrzeć żadnego meczu, resetowałem, odinstalowywałem i nic - bez sensu

0 Like
Patrick-Iza
First Poster
Opcje

Witam serdecznie, mam nowy tv model samsung gq55q73aat. Jaka to jest wersja tizen? Bo nie ma aplikacji polsat box go i hbo Max.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Patrick-Iza Modele z 2021 roku maja TIZEN 6.0