Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sluchawki bluetooth

(Temat utworzony: 27-06-2021 10:46 PM)
631 Wyświetlenia
DirtyDanzig
Journeyman
Opcje
Witam,mam problem z telewizorem 8 seria i słuchawkami  bluetooth.Czy możliwe jest słuchanie dźwięku jednocześnie na słuchawkach i telewizorze?
Sluchawki dla mojego taty,niedosłyszy. 
0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DirtyDanzig  Witam 

Poprosimy o dokładny model telewizora oraz słuchawek :smiling-face:

DirtyDanzig
Journeyman
Opcje
Tv to series 8 (55) a sluchawki jbl tune500bt
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Raczej nie ma takiej możliwości. Niektóre amplitunery mają taką funkcję "głośniki +bluetooth ". W TV będziesz miał dźwięk z jednego źródła.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@DirtyDanzig  Nadal nie podałeś jaki masz dokładny model TV?

@patyczak  Większość telewizorów starszych i nowych ma taką opcję jak "Wiele wejść audio" która umożliwia słuchanie równocześnie z głośników TV i słuchawek podłączonych po BT. Tak miałem w modelu UE40JU6740 i mam teraz QE43Q60RAT.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DirtyDanzig, funkcja, która Cię interesuje nazywa się Wiele wyjść audio. Jej opis: "Pozwala jednocześnie włączyć głośniki telewizora i słuchawki Bluetooth. Po uaktywnieniu tej funkcji dla słuchawek Bluetooth można ustawić wyższą głośność niż dla głośników telewizora". Jest ona dostępna nie na wszystkich telewizorach Samsung, stąd pytanie o model do Ciebie.

Dokładny model sprawdzisz na tabliczce znamionowej od tyłu TV lub w ustawieniach: Ustawienia - Pomoc techn. - O TV lub Ustawienia - Pomoc techn. - Kontakt z firmą Samsung. A sama funkcja Wiele wyjść audio powinna znajdować się tu: Ustawienia - Ogólne - Dostępność - Wiele wyjść audio.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DirtyDanzig
Journeyman
Opcje
Dziękuję za info,muszę poczekać do jutra i podjechać do taty sprawdzić model.Pozdrawiam!
0 Like
DirtyDanzig
Journeyman
Opcje
UE55TU8502U20210628_192703_42936.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DirtyDanzig, ten TV powinien to mieć, zerknij tu: Ustawienia - Ogólne - Dostępność - Wiele wyjść audio i daj znać, czy jest i czy się udało skorzystać.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.