Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Serwis Samsunga - PORAŻKA - TV QLED - Awaria po 17 dniach

(Temat utworzony: 17-07-2020 03:38 PM)
781 Wyświetlenia
macmichal
Student
Opcje

Telewizor Samsung QLED QE65Q67RAT. Przestał poprawnie pracować po 17 dniach!!! W trakcie oglądania filmu zawiesił się i wyłączył. Od tej pory nie da się go uruchomić. Z całego serca nie polecam tej firmy. 

Moim największym rozczarowaniem jest jednak autoryzowany serwis SAMSUNGA. Na umówioną wizytę przez konsultanta, która miała być wprawdzie jeszcze potwierdzona przez serwis, nikt nie raczył stwierdzić czy czekać  czy nie czekać. (wizyta w godzinach porannych). Zupełny brak szacunku do czasu klienta. Tłumaczyli, że zamówili części na podstawie opisu zgłoszenia i czekają na dostawę, która ma potrwać od 3 do 5 dni. Kiedy po moich telefonach wyrwałem od nich tą informację zadzwoniłem 5-go dnia usłyszałem, że jeszcze nie wiedzą czy dostali tą część. Jak zacząłem dopytywać co więc zamówili i czy wiedzą co się popsuło słyszałem, że to teraz ciężko mu ustalić.... Z takim brakiem profesjonalizmu i szacunku dla klienta, który już kupił produkt a teraz po prostu potrzebuje ich pomocy dawno się nie spotkałem. 

Nie polecam tej firmy bo jak już kupicie produkt do zostajecie SAMI!!!

Nigdy więcej samsunga!

4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@macmichal  proponuje Ci napisać do   Działu Reklamacji opisać całą sytuację.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@macmichal  Czy udało się wyjaśnić sprawę ?

0 Like
macmichal
Student
Opcje

Witam, serwis przyjechał i wymienił płytę główną, która uległa awarii. Teraz telewizor działa wzorowo. Gdyby komunikacja z serwisem była odpowiednia obyłoby się bez dodatkowych nerwów. 
Pozdrawiam. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Super, że już masz sprawny TV.

0 Like