17-07-2020 03:38 PM
Telewizor Samsung QLED QE65Q67RAT. Przestał poprawnie pracować po 17 dniach!!! W trakcie oglądania filmu zawiesił się i wyłączył. Od tej pory nie da się go uruchomić. Z całego serca nie polecam tej firmy.
Moim największym rozczarowaniem jest jednak autoryzowany serwis SAMSUNGA. Na umówioną wizytę przez konsultanta, która miała być wprawdzie jeszcze potwierdzona przez serwis, nikt nie raczył stwierdzić czy czekać czy nie czekać. (wizyta w godzinach porannych). Zupełny brak szacunku do czasu klienta. Tłumaczyli, że zamówili części na podstawie opisu zgłoszenia i czekają na dostawę, która ma potrwać od 3 do 5 dni. Kiedy po moich telefonach wyrwałem od nich tą informację zadzwoniłem 5-go dnia usłyszałem, że jeszcze nie wiedzą czy dostali tą część. Jak zacząłem dopytywać co więc zamówili i czy wiedzą co się popsuło słyszałem, że to teraz ciężko mu ustalić.... Z takim brakiem profesjonalizmu i szacunku dla klienta, który już kupił produkt a teraz po prostu potrzebuje ich pomocy dawno się nie spotkałem.
Nie polecam tej firmy bo jak już kupicie produkt do zostajecie SAMI!!!
Nigdy więcej samsunga!
17-07-2020 03:51 PM
@macmichal proponuje Ci napisać do Działu Reklamacji opisać całą sytuację.
22-07-2020 10:29 AM
@macmichal Czy udało się wyjaśnić sprawę ?
22-07-2020 03:31 PM
Witam, serwis przyjechał i wymienił płytę główną, która uległa awarii. Teraz telewizor działa wzorowo. Gdyby komunikacja z serwisem była odpowiednia obyłoby się bez dodatkowych nerwów.
Pozdrawiam.
22-07-2020 11:15 PM
Super, że już masz sprawny TV.