Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung UE55K5500 brak sygnału z PC w 60hz

(Temat utworzony: 19-01-2018 05:47 PM)
3345 Wyświetlenia
Michciu
Apprentice
Opcje

Podłączyłem telewizor przez kabel HDMI do PC. Mam podłączony monitor prze d-sub i telewizor. Chciałbym żeby obraz był zduplikowany na TV z monitora, ale telewizor nie wyświetla obrazu. Komputer wykrywa telewizor ale nie ma na nim obrazu. Ale gdy zmienię częstotliwość w panelu sterowania NVIDII na 30Hz na telewizorze obraz się pojawia, lecz gdy zmienię na 60Hz znika. Gdy ustawię 720p 60Hz obraz jest >.< 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Michciu
Apprentice
Opcje

Dzięki, że próbowałeś pomóc, ale udało mi się rozwiązać problem najbardziej oczywistym rozwiązaniem. Po prostu spróbowałem użyć innego kabla HDMI i działa jak należy 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A sprawdzałeś może, czy grafika ciągnie z samym telewizorem?
U mnie na lapku Asusa nawet Geforce'a nie uruchamiałem. Bez problemu działa duplex na zintegrowanym intelu, czy to po kablu, czy jako ekran bezprzewodowy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Michciu
Apprentice
Opcje

Nie mam zintegrowanej, ale mam GTX 960 co raczej powinien uciągnąć 1080p w 60Hz ale telewizor nie chce ;-; Próbowałem włączyć na telewizorze GTA 5 w 60hz, a telewizor stracił sygnał i musiało wrócić do 30hz w ustawieniach gry. Czy to możliwe, że telewizor nie może wyświetlić tych 60hz, czy po prostu powinienem kupić przejściówkę displayport na HDMI

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Ale nie sprawdziłeś, czy wybierając tylko jeden ekran - telewizor, wszystko jest ok? Telewizor powinien poradzić sobie z odświeżaniem 60Hz.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Rozwiązanie
Michciu
Apprentice
Opcje

Dzięki, że próbowałeś pomóc, ale udało mi się rozwiązać problem najbardziej oczywistym rozwiązaniem. Po prostu spróbowałem użyć innego kabla HDMI i działa jak należy 

0 Like