Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Q90T - Reklamacja

(Temat utworzony: 05-02-2021 03:58 AM)
543 Wyświetlenia
amenadiel
Pioneer
Opcje

Ponad 3 tyg temu kupiłem telewizor Samsung Q90T i niestety spotkałem się z takimi defektami ekranu. Chciałbym Zareklamować lecz na infolinii dostałem informację że efekt DSE oraz ghostingu jak i cloudingu nie podlegają reklamacji. Rozumiem, że tak świeci telewizor za 9tys? Mając w domu model za 2 tys nie ma takiego efektu

20201222_220027.jpg

20201217_103759.jpg

20201217_103810.jpg

92 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czyli nic już nie zrobisz w tej sprawie nawet odwołanie się od opinii serwisu do działu reklamacji Samsunga.

0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje
Mając opinie , że matryca do wymiany 2 tyg temu też nic nie da? Troche mało poważne to jest
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie widząc, jak jest treść tej pierwszej opinii serwisu ciężko coś odpisać.

Możesz napisać reklamację do działu reklamacji wszystko zostanie zweryfikowane serwisem jest mała szansa że zostanie wymieniona warunkowo.

0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje
Tak to wygląda

Screenshot_20210204-205057_Chrome_1124.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@amenadiel  Więc wołałeś, skorzystać z rękojmi niż naprawy przez serwis tak to wygląda opisu.

0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje
zgadza się. chyba to nie żadnego znaczenia co do opinii
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@amenadiel Ma to znaczenie.

0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje
jakie znaczenie ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@amenadiel   Zadzwoń na infolinie i się dopytaj czy serwis wymieni Ci panel.

Daj znać co ci powiedzieli ?

0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje
Troszkę zamieszania się zrobiło. serwis wystawił ze matryca do wymiany. dzwoniłem do media expert i otrzymali również pismo od serwisu prawidłowe i pytali czy chce wymianę czy zwrot gotówki. wybrałem to drugie. pani z infolinii przekazała do koordynatora sprawę gdyż nie jest osobą decyzyjna
0 Like