Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung gwarancja

(Temat utworzony: 06-09-2021 10:58 AM)
1434 Wyświetlenia
Radradecky
Explorer
Opcje

Witam ponieważ nie znalazłem podobnego tematu,założyłem nowy. Chiałbym widzieć czy samsung przedłuży okres gwarancji o okres oczekiwania na naprawę gwarancyjną od momentu zgloszenia do chwili usunięcia usterki. W moim przypadku trwa to już dwa tygodnie a telewizora nadal nie mogę używać z uwagi na jego awarię. Być może ktoś miał podobny przypadek?

Pozdrawiam

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Na wymienianą lub naprawianą część masz nową 2 letnią gwarancję. Reszta bez zmian.

Jeśli skorzystałeś z gwarancji nie rękojmi to okres całej gwarancji powinien być przedłużony o czas realizacji gwarancji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Radradecky
Explorer
Opcje

Teraz wiem.

Wszystko OK tylko do naprawy jeszcze nie doszło. Nadal czekam na serwis. Dzięki za info. Pozdawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
17 Odpowiedzi
Rozwiązanie
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Na wymienianą lub naprawianą część masz nową 2 letnią gwarancję. Reszta bez zmian.

Jeśli skorzystałeś z gwarancji nie rękojmi to okres całej gwarancji powinien być przedłużony o czas realizacji gwarancji.
Radradecky
Explorer
Opcje
Przez dwa tygodnie nie używam tv, bo nie funkcjonuje. Gwarancja obejmuje 24 miesiące na użytkowanie telewizora. To jest nie fair
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radradecky  Dlaczego twierdzisz że jest nie Fair? Poza tym już wszystko Ci wyjaśnił @DonGrigori .

0 Like
Radradecky
Explorer
Opcje
Ponieważ napisał, że okres gwarancji "powinien być" przedłużony. Wolałbym stwierdzenie że zostanie pezedlużony. Jeśli zostanie przedłużony jest Ok.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Okres gwarancji się przedłuża o czas naprawy Gwarancyjnej.

Z tytułu rękojmi już nie.

DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Zgadza się dlatego zaznaczyłem, że należy w tym wypadku korzystać z gwarancji.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Radradecky@DonGrigori, o szczegóły dot. gwarancji (w tym tej na części po naprawie) możecie także dopytać na infolinii (tel. 801-172-678 lub +48 22 607-93-33, opłata za połączenie zgodna z taryfą operatora) lub bezpośrednio w autoryzowanym serwisie (https://www.samsung.com/pl/support/service-center/).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Rozwiązanie
Radradecky
Explorer
Opcje

Teraz wiem.

Wszystko OK tylko do naprawy jeszcze nie doszło. Nadal czekam na serwis. Dzięki za info. Pozdawiam

0 Like
Radradecky
Explorer
Opcje

Witam ponownie. Dzisiaj się dowiedziałem że gwarancja nie  zostanie przedłużona o okres w którym telewizor jest podany serwisowj naprawie gwarancyjnej.

Gwarancja owszem jest, ale tyko na wymieniona część.

Tak więc jest to nie fair. Nie mam telewizora a czas płynie. Serwis  już trzy razy mi obiecał ze ustali termin wizyty serwisanta a serwisanta nie ma

Samsung natomiast nie ma wpływu na to co robi serwis i tak naprawdę umywa ręce i odsyła mnie do serwisu. Kpina i jeszcze raz kpina Panowie.

Pozdrawiam

0 Like