Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samoczynne uruchamianie sie YouTube

(Temat utworzony: 27-09-2018 11:43 AM)
4104 Wyświetlenia
Artur83
Apprentice
Opcje

Witam. Moze ktos sie spotkal juz z tym problemem. Posiadam TV UE65MU6172U. Podczas oglądania czy to TV czy korzystania z laptopa podłączonego do tego TV nastepuje czasem samoczynne uruchamianie sie aplikacji YouTube w moim telewizorze z informacja iż telefon sie do niego podlaczyl. Za kazdym razem usuwam to urzadzenie z listy w tej aplikacji i po chwili ten problem znow nastepuje. Nadmieniam tez ze telefon jest w tym czasie nie uzywany przez jakakolwiek osobe postronna. Tak samo sie dzieje czasem w ciagu dnia czy w nocy TV sam sie uruchamia mimo ze go wylacze znow sie sam potrafi uruchomic. Nie interesuje mnie rozwiazanie typu usun aplikacje YouTube z telefonu czy TV :smiling-face: Telefon LG D682 sam przejmuje wlacze nad moja aplikacja w TV ? to troche dla mnie dziwne nie wiem co z tym fantem zrobic. A ogladanie TV staje sie juz dla mnie denerwujace przez te tzw ,,Duchy". Dziekuje za pomoc lub ewentualne sugestie

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Artur83
Apprentice
Opcje

Problem rozwiazany.... pomogla ponowna instalacja seriwu YT w moim telewizorze.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A nie masz sparowanego sprzętu w YouTube ? może zrób reset TV jak to zrobić masz tutaj

0 Like
Artur83
Apprentice
Opcje

TV wlasnie nie jest sparowany z zadnym telefonem. Jest na nim moje konto z zupelnie innym telefonem ktory nie cuduje. A ten LG moze lezec na stole automatycznie miesza mi w moim TV wlaczajac YT czy uruchamiajac jego. W aplikacji YT jest zeby sie polaczyc za pomoca kodu ale telefon ma to gdzies i sam sie podlacza do mojej aplikacji w TV 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Artur83Trochę dziwne a telefon jest połączony po wifi z routerem ?

0 Like
Artur83
Apprentice
Opcje

obojetnie czy to przez WIFI - czy siec komorkowa. Jaki kolwiek inny telefon ktory probuje wejsc na aplikacje YT w TV musze wyrazic na nia zgode a ten lekcewazy wszystko. W koncu chyba pojdzie mlotek w telefon i sie problem zakonczy bo juz moja cierpliwosc sie konczy

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To pozostaje przwrócenie telefonu do ustawień fabrycznych może jakaś aplikacja coś miesza.

0 Like
Rozwiązanie
Artur83
Apprentice
Opcje

Problem rozwiazany.... pomogla ponowna instalacja seriwu YT w moim telewizorze.

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@Artur83

Dzięki za info.

0 Like