Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

QN85a problem z trybem gra

(Temat utworzony: 15-01-2022 11:05 PM)
619 Wyświetlenia
Radoslaw67
Explorer
Opcje
Witam czy ktoś ma problem z trybem gry w modelu qn85a?bo u mnie występuje taki problem że kiedy chce przełączyć ze źródła hdmi 4 np.na telewizje naziemną to ginie obraz jest tylko dźwięk,I występuje jeszcze czasami migotanie ekranu na wszystkich źródłach
0 Like
15 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radoslaw67  Proponuje kontakt z infolinią Samsung żeby sprawdzili zdalnie.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

Radoslaw67
Explorer
Opcje
Już był sprawdzany zdalnie,powiedzieli że wszystko jest ok.no i zrobili reset tv.ale problem występuje dalej,chyba zostaje już tylko rekamacja
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radoslaw67  To co napisałeś wychodzi na usterkę sprzętową więc pozostaje tylko serwis.

Radoslaw67
Explorer
Opcje
Też mi się tak wydaje że jest to usterka,w sklepie mi mówili że to jest nowy model i że aktualizacje pewnie naprawią ten problem ale tv miał już dwie aktualizacje i nic to nie zmieniło
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Najnowsza wersja firmware jest 1903 nie wiem jaką masz? Poza tym modele z 2021 będą wspierane przez 8 lat a nie jak było to wcześniej 2/3 lata.

Radoslaw67
Explorer
Opcje
Mam tą najnowszą wersję 1903,zrobiłem przez usb
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Radoslaw67
Explorer
Opcje
To jest prawie identyczny problem z tym że matryca jest całkiem prawie ciemna,ledwo coś widać,I w tej sytuacji pomaga tak samo przytrzymanie przycisku power na pilocie,wszystkie testy przeszły pomyślnie jak by nie było problemu,dodam że mam podpięte pod hdmi 4 xboxa sreies x,I ogólnie ten problem zaczął występować jak zacząłem sprawdzać różne ustawienia obrazu w menu konsoli
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pozostaje aby serwis sprawdził twój TV.