Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Qe65q77batxxh Brak smart hub

(Temat utworzony: czwartek)
46 Wyświetlenia
Grand199
Student
Opcje

Nie działa smart hub. Pomimo resetu telewizora. W zasadzie wogole nie wyświetla na głównym ekranie żadnych aplikacji. Nie portrafie odpowiedzieć na wiadomość dlatego zdjęcie dodaje tutaj 

IMG_0561.jpeg

18 Odpowiedzi
majqel-PL
First Poster
Opcje
U mnie też w tv 65Q77B od rana jest problem z menu SmartHub, restarty do ust. fab. usługi SmartHub i calego TV nic nie dały. Pozostaje chyba czekać aż to ogarną w Samsungu
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Grand199  @majqel-PL  Czy już działa Smart Hub?

0 Like
Grand199
Student
Opcje

Nie działa 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Grand199  Bardzo dziwne, że nikt tego jeszcze nie zgłosił na forum, tym bardziej, że infolinia Samsunga nic nie wie.

0 Like
Grand199
Student
Opcje

IMG_0563.png

 na czacie uzyskałem informację że trwają prace serwisowe nie wiedzą kiedy się zakończą. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ta informacja jest z wczoraj a dziś dzwoniłem tel 22 607 93 33i nic nie wiedzą. A na forum jest dużo osób którzy posiadają modele z 2022 roku.

0 Like
Piksol
Explorer
Opcje

Od wczoraj też mam ten problem w tym samym modelu tylko w rozmiarze 55 cali. 

0 Like
Grand199
Student
Opcje

Coś zepsuli i napewno nie mają pojęcia co. Nie możliwe żeby to była usterka tv. Coś z oprogramowaniem musi być 

0 Like
Rozwiązanie
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@Piksol oraz @Grand199, Dzwoniłem na infolinię i uzyskałem informację, że problem został już rozwiązany. Wystarczy odłączyć zasilanie telewizora na około dwie minuty lub przytrzymać przycisk „Stand-by” na pilocie, aby TV wykonał twardy restart. Po tej czynności aplikacje wracają na swoje miejsce.