Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

QE50Q67TAU

(Temat utworzony: 09-12-2020 12:30 PM)
719 Wyświetlenia
尺ムり乇ズ
Pioneer
Opcje
Witam problem dotyczy dziwnych dźwięków wydobywających się z głosików tv mianowicie przy niskiej skali głośności słychać jakieś szumy czy to bulgoty nie wiem jak to określić,dźwięki te słychać jak i na programach z anteny naziemnej jak i aplikacji internetowych.Tv ma najnowsze oprogramowanie.Dodam ,że dzwieki te słychać tylko z samych głośników tv.Jesli podłącze sounbar juz ich nie słychać. 
Jeśli ktoś z was posiada taki lub podobny model proszę o sprawdzenie czy u was to występuje 
0 Like
11 Odpowiedzi
尺ムり乇ズ
Pioneer
Opcje
To wiele wyjaśnia,dzięki za szybką odpowiedź
0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @尺ムり乇ズ :smiling-face: Skontaktuj się z infolinią 801-172-678 jak będziesz w pobliżu telewizora. Ustalisz z Agentem co się dzieje i jeżeli będzie taka potrzeba zostanie umówiony serwis do bezpośredniej diagnostyki.

0 Like
sebczak
Explorer
Opcje
Zauważyłem u siebie ten sam problem mam 50Q67T, ale jestem pewien, że problem pojawił sie od ostatniej aktualizacji oprogramowania 1460. Wcześniej sprawdzalem czy mam takie same objawy jak znalazlem ten temat na forum i ucieszylem się wtedy że mnie nie dotyczy
0 Like
尺ムり乇ズ
Pioneer
Opcje
Pojawiła się nowa aktualizacja 2014,z tego co widzę problem został naprawiony
aniutka
Apprentice
Opcje

Pobierałeś aktualizację ze strony samsunga?Jeśli tak , to jak się nazywa dokładnie ten plik?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@aniutka  Jaki masz dokładny model TV?

0 Like
aniutka
Apprentice
Opcje

QE50Q67TAUXXH

0 Like