Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Projekcja WiFi Huawei Mate 10 Pro telewizor

(Temat utworzony: 18-01-2019 01:14 PM)
4558 Wyświetlenia
Basteek4
First Poster
Opcje

Witam pojawiła się nowa funkcja w androidzie 9 i mam problem z połączeniem mojego telefonu Mate 10 Pro z telewizorem Samsung UE50NU7092U za pomocą bezprzewodowej projekcji, router stoi przy telewizorze poniżej przedstawiam zdjęcia. Screenshot_20190118_123137_com.huawei.desktop.explorer.jpg

Screenshot_20190118_122506_com.huawei.android.mirrorshare.jpg

0 Like
20 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Basteek4 a co się dzieje gdy klikasz w Tizen Device?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Basteek4
First Poster
Opcje
To co widać, laczy łączy i łączenie nie powiodło się. Na telewizorze nawet żadna informacja nie wyskakuje że następuje jakieś łączenie.
0 Like
Basteek4
First Poster
Opcje
Po prostu zdjęcia kolejnością się zamieniły.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Basteek4 telewizor nie ma problemów z siecią? Caly czas jest do niej zalogowany?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Basteek4
First Poster
Opcje
Tak bez przerwy, nie ma żadnego problemu z połączeniem z siecią. Router stoi zaraz obok telewizora.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
To spróbuj jeszcze połączyć się przez jakąś zewnętrzną apkę ze sklepu google. Zobacz, czy działa?

0 Like
Basteek4
First Poster
Opcje
Dziwne bo ani przez funkcje projekcja, ani przez funkcje WiFi direct w ustawieniach WiFi nie chce połączyć, telelwizor znajduje że jest w jednej sieci na telefonie ale nie łączy.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A probowałeś jakiejś apki ze sklepu, tak jak napisałem?

0 Like
Basteek4
First Poster
Opcje

Nie wiem za bardzo jakiej? Próbowałem SmartThings i telewizor też nie reagował mimo że to obsługuje. 

0 Like