Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z wgraniem aktualizacji

(Topic created on: 19-02-2018 07:36 PM)
4061 Views

I have this problem too

siwero
First Poster
Options

Witam wszystkich moze ktos zaradzi jak wgrac aktualke do modelu UE48H6400aw próbowałem na wiele sposobów formatowany penek aktualka rozpakowana na niego i mimo wszystko tv sprawdza i nie wykrywa na nim pliku upgr.

0 Likes
14 REPLIES 14
MateuszS
Navigator
Options

Cześć 

Jeśli na TV masz wersję 2880, a pobrałeś 2880.2 to jest to ta sama wersja. Tv nie wyświetla końcówek wersji po kropce.

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Likes
Darko111
First Poster
Options

Problem z wgraniem aktualizacji ma taki problem nie mogę zainstalować nowego softu na moim tv samsung ue40es8000.

A mianowicie tv nie widzi pliku wgranego na pendriw.Nie jestem pewien czy soft został poprawnie pobrany ze strony SAMSUNG bo nie ma w nim upgrade.msd tak mi się pobrałotak mi się pobrało

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Darko111  Na pamięci USB nie powinno być żadnych plików czy wgrywasz ten firmware wer 2022 ?

Czy robisz jak tutaj https://eu.community.samsung.com/t5/Telewizory/Aktualizacja-oprogramowania-przez-USB/td-p/418856

0 Likes
Darko111
First Poster
Options
Postępuję tak jak na filmiku ale co mnie zastanawia to że po ściągnięciu Upgrade File(USB type) wer 2022.0 (MULTI LANGUAGE) : All Windows 2016-08-05 z strony Samsunga mam takie pliko jak:T-ECPDEUC- wchodzę na niego i jest plik image-wchodzę na niego i w tym pliku jest zawartość taka jak na zdjęciu które wstawiłem wyżej.Na filmiku jest plik T-ECPDEUC- a potem plik image-a w nim jest całkowicie inna zawartość niż mnie się pobrała bo jest tylko upgrade.msd i info.A ja w tym image mam i dużo więcej ale niema upgrade.msd.W takim razie co jest nie tak
0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Darko111  Pobrana i wypakowana ma 199 MB

0 Likes