Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z pobraniem aplikacji

(Temat utworzony: 09-03-2021 03:12 PM)
8319 Wyświetlenia
XXY
Apprentice
Opcje

Witam moze ktos rowiazal problem z apkami.. nie da sie pobrać aplikacji jest 0% albo błąd.. nie mam już sił bo pare razy dzwoniłem na infolinie resety nie pomogly,inna siec też nie,pomaga jedynie na jakies 10min odlaczenie od sieci potem problem powraca.. mądra pani z samsunga powiedziala przeciez pan nie pobiera codziennie apek wiec w czym problem.. nigdy wiecej tv z tej firmy!.!

0 Like
XXY
Apprentice
Opcje

I w czym jest w takim razie problem? Skoro wszystkie resety zostały zrobione

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pozostaje jeszcze raz zadzwonić na infolinie opisać problem i powinni wysłać do ciebie serwis.

0 Like
XXY
Apprentice
Opcje

Ok a jest coś takiego jak serwis domowy? Mi już ręce opadają,mam kupe spraw,praca itd i  nie mam czasu ciągle siedzieć na tv.. ale pewne jest że ostatni raz kupiłem tv samsung.. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

99.9% napraw są wykonywane w domu klienta w godzinach pracy serwisu.

Buba67
Helping Hand
Opcje

@XXY  Skoro nie pomogły wszystkie możliwe resety, ani zdalna diagnoza problem może być w płycie głównej. A nie podałeś jeszcze czy używasz podłączenia przez WiFi czy kabel.

Sprawdzałeś oba połączenia?

0 Like
XXY
Apprentice
Opcje

Używam wi fi 

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje
To spróbuj po kablu, bo może karta WiFi robi błędy
0 Like
XXY
Apprentice
Opcje

Spróbuje ale temat jest chyba znany bo sporo osób zglasza ten sam problem ,czytałem na forum

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@XXY  Czy robiłeś diagnostykę Smart Hub?

0 Like
XXY
Apprentice
Opcje

Reset smart hub robiłem nie wiem czy to to samo.. diagnostyke jakąś robiłem.. zdalnie tv byl dwa razy sprawdzany.. wszystko co możliwe robiłem.. pomaga wyłaczenie od zasilania na 10minut i potem jest to samo.. bład trwa konserwacja serwera.. albo 0% przy pobieraniu apki

0 Like