29-10-2020 09:19 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam!
Mam problem w Samsungu Smart Tv, model ue65ru6025k
Nie mogę nic zrobić w menu, wszystkiego już próbowałem.. Mogę na pilocie naciskać w menu w bok, ale jak już wejdę w ustawienia ogólne, to już nic nie mogę zrobić, tylko w prawo, ale w dół nie mogę się przesuwać..
Może ktoś miał taki problem i mógł by mi pomóc. Byłbym bardzo wdzięczny 😊
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
30-07-2021 11:20 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dzieki za odpowiedz. Jeżeli chodzi o pilota to w menu gdzie sa aplikacje dziala normalnie prawo lewo gora dol tak samo inny pilot i nawet klawiatura usb, a jak wchodze w ustawienia to jedyne co moge zrobil to poleciec w prawo i potem nawet cofnac strzalka nie moge tylko RETURN z drugim pilotem i klawiatura jest to samo. W Aplikacjach np. Netflix pilot dziala normalnie. Strasznie dziwna sprawa ;/ nie moge nawet zrobic resetu ustawien
30-07-2021 11:27 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Mbakala21 Czy sam wymieniałeś płytę główną?
30-07-2021 11:31 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak
30-07-2021 11:40 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie wykluczone że masz uszkodzą tę płytę a reset może wykonać serwis nie ma innych sposobów jakie podałem działa od modeli z 2018 roku.
02-04-2023 12:42 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam tak samo i nie mogę nic zrobić w menu nawet resetowania się nie da włączyć. Pomożesz. samsung model ue55ru7172u
02-04-2023 12:49 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli masz nie aktywne opcje można zresetować przez Reset flash
Reset flash:
Włącz TV
Naciśnij i przytrzymaj przez 5 sek. przycisk Power na TV
Następnie naciśnij i przytrzymaj przez 5 sek. przycisk Power na pilocie
Odczekaj 30 sek. - 1 min. Logo startowe TV pokaże się na chwile i zniknie
Odczekaj następnie 30 sek. - 1 min. TV uruchomi się automatycznie pokazując stronę startową
Ważne. Sposób ten zalecany jest dla TV podłączonych do Internetu, gdyż po resecie część ustawień przywracana jest poprzez sieć. Może on przywrócić ustawienia fabryczne całego telewizora, więc ważne jest spisanie dotychczasowych ustawień. Jeśli TV nie ma połączenia z siecią- nie wolno go wykonywać.
Ważne: Podczas wykonywania resetu, nie odłączaj kabla zasilającego. Gdy TV nie odpowiada przez 3 min, należy włączyć TV za pomocą pilota I spróbować wykonać reset ponownie
21-07-2023 12:34 AM — edytowano 21-07-2023 12:35 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
TAK ZAŁATWIŁ MNIE SAMSUNG - od ok 5 tygodni mój NOWY (3 mies) tv Samsung 75QN91B NIE MA LOCAL DIMMING po aktualizacji !!! nikt mi nie pomaga Centrum Samsunga nie wiedzą, tylko wpisujesz formularze, mam wysłać zdjęcia i to zrobiłem już kilka razy, serwis lokalny nie potrafią, zabrali tv, po 5 dniach oddali, z rysami, nie naprawiony, dokumentu do ręki nie chcieli dać, a dokument na mail, że usługa zakończona, NIE MAM LOCAL DIMMING JUZ 5 TYDZIEŃ !!! Np. umawiam się, że zadzwoni ktoś między 14 a 15, jest tel. o 15 a jestem w toalecie, więc proszę 10 min później, no i nikt nie dzwoni, innym razem mówią, że dział techniczny się skontaktuje i nikt nie dzwoni, tak już było dwa razy

21-07-2023 12:33 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@ToOkTo, pozwoliłem sobie zorientować się w sprawie, już po samym opisie udało się odnaleźć Twoje zgłoszenia. W tym momencie trafiło ono do Działu Reklamacji, więc musisz poczekać na odpowiedź od tego działu. Kontakt z ich strony na pewno nastąpi.
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
04-11-2024 01:59 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj

04-11-2024 02:54 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@neska3006, próbowałaś odłączyć telewizor od gniazda zasilania na kilka minut? Jaki dokładnie masz model? Co dokładnie u Ciebie się dzieje z tym telewizorem?
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »