Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potrzebna lista kanalow z modulu Cyfry

(Temat utworzony: 16-08-2022 03:19 PM)
3020 Wyświetlenia
robdevilXI
Explorer
Opcje

Potrzebna lista kanalow z modulu Cyfry+ w formacie zip. Jak ktos ma to prosze o upload. Potrzebuje listy z polskiego tv aby sprawdzic czu moge dodac do tv w UK. Na chwile obecna mam porozrzucane kanaly.  

0 Like
80 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z pliku z modelu PL nie wrzucisz na UK.
luccassi
Pathfinder
Opcje
Jeśli masz na myśli Canal+ to ułożenie programów zostało zmienione przez producenta. W dekoderze nie ma możliwości zmiany pozycji kanałów.
robdevilXI
Explorer
Opcje

Nie prosilem o porady tylko o liste w formacie zip. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@robdevilXI  Taka lista nie jest dostępna na stronie NC+ czy w necie. Sam może to posortować za pomocą programu ChanSort.

robdevilXI
Explorer
Opcje

Wiem ze moge. Myslalem ze moze ktos tutaj ma modul CI w TV z polskiej dystrybucji. Taki telewizor powinien pobrac liste operatora. Moj niestety jest na region UK i nie ma takiej mozliwosaci. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@robdevilXI  Polsat ma na stronie taką listę do pobrania więc NC+ też mógłby zrobić.

http://www.polsatbox.pl/oferta/telewizja-cyfrowa/modul-cam-ci-plus.cp?zakladka=modul-cam-lista-tv-za...

wstec
First Poster
Opcje

Wiem, że temat był już wałkowany, ale... zanabyłem (wspaniały moim zdaniem) tv QE75QN85B. Mam NC+ (teraz to chyba Canal+) z modułem CI. Lista kanałów to totalna kiszka, jest ich w pytę i ręczne sortowanie będzie męką. Czy  ktoś może wyeksportować listę zgodną z obecnym domyślnym sortowaniem dla NC+ tak, aby można było zaimportować do jakiegoś np. ChanSort'a?

z góry dziękuję za wyrozumiałość dla mojego lenistwa :smiling-face:

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
A co tam sortować? Dodaj kanały które lubisz, oglądasz do ulubionych według własnych upodobań i po temacie.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wstec  Zapytaj się NC+ czy ma taką listę u siebie i tobie udostępni?