Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

POŚWIATA PO WYŁĄCZENIU TELEWIZORA

(Temat utworzony: 15-03-2021 06:52 PM)
3912 Wyświetlenia
paulkoa
Apprentice
Opcje

Witajcie, mam usterkę, która występuje po wyłączeniu telewizoram Samsung model 65" QLED Q67R (QE65Q67RATXXH). Otóż wyjaśniam, gdy wyłącze telewizor i jest bardzo ciemno w pomieszczeniu (w nocy) to widzę jakby telewizor "świecił na czarno", od prawej krawędzi po całej wysokości ekranu, "świeci" gdzieś do połowy ekranu. Im bliżej lewej strony tym mniej widać, aż zanika całkowicie. Po odłączeniu z prądu ekran robi się czarny całkowicie, jak by gasł. Sytuacja mega dziwna. telewizor niespełna rok.

17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@paulkoa  Witam,

Może Pan odłączyć TV od zasilana na minutę. Jeżeli to nie pomoże 

Najlepiej bedzie zgłosić tą usterkę na infolinii: 801-172-678

22 607 93 33

0 Like
paulkoa
Apprentice
Opcje

Zgłosiłem ale tam ciężko o coś konkretnego. Generalnie tak to wyglądaj jak na foto, wiadomo delikatnie zdjęcie nieodzwiertiedla, bowiem tryb nocny i niebieski kolor wrzucił, jednak poświata jest biała 😞 Ale jestem zły, sprzęt niecały rok. Wrrr 😞IMG_1591.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@paulkoa  Przykro mi że coś takiego wystąpiło.  Niestety powinien ocenić to serwis co się dzieje.

Może wypowie się jeszcze w tym temacie kolega @vdsl2 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Martwią mnie te czerwone punkty🤔

paulkoa
Apprentice
Opcje

Z innego kąta, te punkty to dioda. Tryb nocny tak rozświetlił.

0 Like
paulkoa
Apprentice
Opcje

0 Like
Sedan_93
Apprentice
Opcje

Witam, czy problem został u Pana rozwiązany ? Pytam, bo w moim przypadku jest podobnie i nie wiem co się dzieje

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sedan_93  Proponuje kontakt przez wsparcie techniczne e-mail nie zapomnij dołączyć zdjęć.

ogii
First Poster
Opcje

czy ktoś rozwiązał problem ?? u mnie pojawił się identyczny problem.

0 Like