29-01-2025 07:25 PM
Dzień dobry Zwracam się do was z pytaniem Posiadam telefon z Samsunga z 2023 roku oraz telewizor z 2010 roku który jeszcze nie ma zamontowanych funkcji Smart. Kupiłam kabel który ma jedną końcówkę USB C a drugą HDMI. Niestety na ekranie telewizora wyświetla się komunikat brak sygnału nie widać tego co na telefonie. Na ekranie telewizora wyświetla się komunikat brak sygnału. W czym może być kłopot lub problem albo jak można tą kwestię rozwiązać? Bardzo proszę o porady próbowałam już skorzystać z funkcji programisty, gdzie wybrałam opcję przesyłanie plików ale nic to nie daje. Pozdrawiam
#Kabel USB C HDMI
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
30-01-2025 09:35 PM
Dziękuję za podpowiedzi, dziś się dowiedziałam że mój telefon nie obsługuje przesyłania obrazu i muszę zaopatrzyć się w odtwarzacz multimedialny z opcją WiFi
29-01-2025 10:17 PM
29-01-2025 10:19 PM
@Members_lqWvEjU, Napisz jaki model telefonu posiadasz. Najprawdopodobniej nie obsługuje on przesyłania obrazu przez USB-C.
30-01-2025 09:35 PM
Dziękuję za podpowiedzi, dziś się dowiedziałam że mój telefon nie obsługuje przesyłania obrazu i muszę zaopatrzyć się w odtwarzacz multimedialny z opcją WiFi