Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Player.pl

(Temat utworzony: 09-03-2020 01:46 PM)
952 Wyświetlenia
gramp23
Apprentice
Opcje

Witam mam taki maly problemik, a mianowicie gdy wlaczam aplikacje player.pl i chce ogladnac np jakis mecz to powinno byc tam takie kolo zebate w prawym dolnym rogu  do zmiany ustawienia jakosci obrazu. Na komputerze ono jest , na tv LG tez jest a niestety u mnie na tv niema. Co robic? z gory dziekuje za info. pozdrawiam

Tagi (1)
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gramp23  Ten link, który Ci podałem, jak zrobić aktualizacje przez USB jest do ALL Windows. Masz, już najnowszy firmware jak wygląda tu u ciebie Sub micom ?

20200129_230643.jpg

gramp23
Apprentice
Opcje

dokladnie mam tak samo, IMG_20200309_163225.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gramp23  Sprawdziłem na dwóch TV, jakie mam w domu jak UE43RU7472 i UE40JU6740  i jest koło zębate. Na początek odłącz, TV od prądu na chwile jak to nie pomoże, wykonaj reset Smart Hub.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gramp23, Możesz sprawdzić jaką wersję TVN Player posiadasz zainstalowaną na telewizorze ? Najlepiej wstaw tutaj zdjęcie wszystkich informacji z aplikacji.

0 Like
gramp23
Apprentice
Opcje

tutaj wlaczylem z vod, kolo jesttutaj wlaczylem z vod, kolo jesttutaj juz mecz i kola niema, ciekawa sprawatutaj juz mecz i kola niema, ciekawa sprawa

0 Like
gramp23
Apprentice
Opcje

przywrocilem ustawienia fabryczne,wylaczylem tv z pradu, poczekalem chwile i ponownie wlaczylem. bez efektu

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gramp23  A masz opcje pauzy czy przewijania ?

0 Like
gramp23
Apprentice
Opcje
Ale na vod czy mecz online? Trochę niebardzo rozumiem pytanie...
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gramp23  Jak widać na zdjęciu poniżej, że jest koło zębate. Później wrzucę z RU.

20200309_173259.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gramp23, Możliwe, że przy transmisjach na żywo nie ma opcj wyboru jakości.

0 Like