Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe Firmware 1294.1 dla Nu8000

(Temat utworzony: 29-03-2020 12:41 AM)
2093 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam.

Pokazało się nowe oprogramowanie 1294.1 dla TV z 2018r  np. Seria Nu8000.

Czy ktoś może wie co nowego wnosi?

Czekam z utęsknieniem na oprogr. dodające  Dolby Atmos na Netflixie, myślałem, że teraz będę miał, lecz niestety 😞

Czy ktoś się orientuje czy może np. TV z 2018 Nu8002  dostanie Atmosa i YouTube z wyszukiwaniem po polsku?

Dziękuję za prognozy.. :smiling-face:

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Niestety nie znamy spisu nowości jakie zawiera  aktualizacja. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Modele z 2018 nie otrzymają Dolby Atmos, jakie są w modelach z 2019. Jeszcze nie wiem jakie zmiany są w tym firmware.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Zgodnie z obietnicą podaje, Ci co zostało dodane i poprawione 

Naprawia błąd, który może powodować awarie kanałów w DVB-T2 + HEVC SFN.
Usprawnij transmisję Smart View z Galaxy S20.

Marcin1781
Explorer
Opcje

Witam mam pytanie bo czytałem że na innych forach tak piszą że jak się wygra nowy soft to trzeba zresetować ustawienia TV ze niby lepsze kolory itp ???? Co daje nowego to aktualizacja 1294.1 ???

0 Like
CzarekSz
Pioneer
Opcje

Faktycznie, powinno się wykonywać reset urządzenia po wgraniu nowej wersji oprogramowania, jednak nie ma to nic wspólnego z kolorami. Aby upewnić się, że wersja została wgrana poprawnie należy zawsze po operacji wyczyścić podręczną pamięć w urządzeniu, wykonując właśnie reset do ustawień fabrycznych :winking-face: 

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam. Czy nowe firmware 1300.4 dodaje dolby Atmos do tv NU8000 z 2018r? Coś wiadomo?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Już wielokrotnie pisałem, że modele z 2018 nie otrzymają Dolby Atoms. 

Wersja firmware 1300.4 zawiera takie rzeczy.

• Ulepszanie kafelka reklamy podglądu w trybie artystycznym (Ramka)
  • Ekspansja kraju (Australia, Brazylia, Meksyk, Wietnam, Rosja, Indie) w TV-Plus
  • Zabezpieczeń
  • Dostosowanie strukturalne w regulaminie i dostosowaniach w zakresie ochrony danych
  • Opitimization trybu gry
Top tags