Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ambient Mode (Tryb Ambient) - Koniec z czarnym ekranem w nowych telewizorach

(Temat utworzony: 30-07-2018 03:06 PM)
2932 Wyświetlenia

Też mam ten problem

StaszekM
Helping Hand
Opcje

Dzięki nowemu Trybowi Ambient wyłączony telewizor (z roku 2018) przestanie być czarną plamą na ścianie. Wyświetl na nim dekoracyjne grafiki, użyteczne informacje, czy własne zdjęcia.

W ten sposób telewizor idealnie wpisze się w otoczenie, a nawet pomoże stworzyć nastrojowy klimat.

Aby włączyć funkcję, z menu należy wybrać zakładkę Ambient Mode.

001.JPG

Menu ustawienia pomoże w dopasowaniu trybu do własnych upodobań.

002.JPG

004.jpg

Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie  https://www.samsung.com/pl/tvs/qled-tv/style/#ambient-mode

3 Odpowiedzi
zalko
Voyager
Opcje

Więc jak mam dodać własne tło? Próbowałem z Moją galeria ale jak dodać zdjęcie np ściany za tv? 

Wysłałem plik do tv, przez One drive usiłuje dodać ale aplikacja chce bym dał synchronizację z galerią Samsung,, ja mam inny telefon więc jak? 

QE55QN85BAT
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Mój album

Pozwala ustawić obraz zapisany w urządzeniu mobilnym lub chmurze Chmura Samsung jako tapetę ekranu w trybie Ambient Mode. " Aby zaimportować zdjęcia z urządzenia przenośnego lub chmury Chmura Samsung, użyj aplikacji SmartThings na urządzeniu mobilnym. " Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania ustawień wyświetlania zdjęć, uruchom funkcję Wyświetl Pomoc. Ta funkcja jest dostępna po wybraniu zdjęcia w kategorii Mój album

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wczoraj otrzymałem powiadomienie o zakończeniu wsparcia dla usługi Nagłówki trybu Ambient. Wsparcie zakończy się 30 września 2020 r. Poniżej zamieszczam całą treść komunikatu.

ogloszenie.jpg