30-07-2018 03:06 PM – ostatnio edytowany 15-04-2019 08:23 AM przez RadekK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzięki nowemu Trybowi Ambient wyłączony telewizor (z roku 2018) przestanie być czarną plamą na ścianie. Wyświetl na nim dekoracyjne grafiki, użyteczne informacje, czy własne zdjęcia.
W ten sposób telewizor idealnie wpisze się w otoczenie, a nawet pomoże stworzyć nastrojowy klimat.
Aby włączyć funkcję, z menu należy wybrać zakładkę Ambient Mode.
Menu ustawienia pomoże w dopasowaniu trybu do własnych upodobań.

Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie https://www.samsung.com/pl/tvs/qled-tv/style/#ambient-mode
04-01-2020 05:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Więc jak mam dodać własne tło? Próbowałem z Moją galeria ale jak dodać zdjęcie np ściany za tv?
Wysłałem plik do tv, przez One drive usiłuje dodać ale aplikacja chce bym dał synchronizację z galerią Samsung,, ja mam inny telefon więc jak?
QE55QN85BAT
04-01-2020 05:17 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mój album
Pozwala ustawić obraz zapisany w urządzeniu mobilnym lub chmurze Chmura Samsung jako tapetę ekranu w trybie Ambient Mode. " Aby zaimportować zdjęcia z urządzenia przenośnego lub chmury Chmura Samsung, użyj aplikacji SmartThings na urządzeniu mobilnym. " Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania ustawień wyświetlania zdjęć, uruchom funkcję Wyświetl Pomoc. Ta funkcja jest dostępna po wybraniu zdjęcia w kategorii Mój album
16-08-2020 12:48 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj