Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nieznana ikona skrót kafel w pasku szybkiego dostępu

(Temat utworzony: 17-10-2023 01:38 PM)
1934 Wyświetlenia
zalko
Pathfinder
Opcje
Czy wie ktoś co to za u mnie nowy skrót/ikona szybkiego dostępu na Smart Hub ?

image

Jak klikam nic się nie dzieje ale jest i po co ?
Ponadto przy przy wejściu pilotem z domku do góry jest zamiast mojej tv właśnie tą ikona znaczek?
Tv QE55QN85B

QE55QN85BAT
Przejdź do rozwiązania
zalko
Pathfinder
Opcje
Jestem po aktualnym updated i edycja działa. Po kliknięciu jest opcja przenieś albo usuń.20231108_145400_1000023752_1699451642.jpg20231108_145353_1000023751_1699451636.jpg

QE55QN85BAT
waldemark70
Navigator
Opcje
Dzięki za odpowiedź. U mnie przed aktualizacją jak i po aktualizacji do 1602 nic się nie zmieniło.
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć @waldemark70,

U mnie tak samo, jak u @zalko opcja edycji listy aplikacji cały czas działa poprawnie, więc możliwe, że będziesz musieć spróbować jednak zrobić Reset Smart Hub:

Ustawienia → Pomoc Techniczna → Konserwacja → Diagnostyka → Resetuj Smart Hub

Jeżeli to nie pomoże, to wyślij prośbę o pomoc zdalną do Wsparcia, wtedy pewnie połączą się z twoim TV i sprawdzą o co chodzi 😊.

Ustawienia → Pomoc techniczna → Konserwacja → Prośba o pomoc techniczną

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@waldemark70, Na S90C nie mam problemów z edycją menu pomimo wcześniej wspomnianego kafelka. Próbowałeś resetować telewizor przez dłuższe przytrzymanie przycisku power na pilocie ?

0 Like
waldemark70
Navigator
Opcje
@kamil40013, Tak, nic to nie dało.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@waldemark70, To pozostaje reset Smart Hub lub czekanie na kolejną aktualizację.

0 Like
waldemark70
Navigator
Opcje

@kamil40013 Jednak zmusiłem się do resetu Smart Huba. Lista edycji aplikacji już działa, no i pozbyłem się ( jak na razie) tego kafelka rekomendacji.

PawRud
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, Kupiłem telewizor 77" OLED 4K S90C. Obecnie jestem na etapie konfigurowania ekranu głównego. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji o ikonie, którą zaznaczyłem na dodanym zdjęciu. To pierwsza ikona od lewej strony zaraz za APPS. Chciałbym ten przycisk konfigurować lub usunąć, ponieważ, obecnie jest on bezużyteczny i nie wiem do czego służy. Proszę o pomoc.

image

0 Like
PawRud
Apprentice
Opcje
Bardzo dziękuję. Nie odnalazłem tego wątku wcześniej. Zależy mi na usunięciu tej bezużytecznej ikony.
0 Like