Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Migotanie obrazu q74t

(Temat utworzony: 12-11-2020 12:56 AM)
4754 Wyświetlenia
Bimber
Student
Opcje

Witam tlelewizor na gwarancji i miga obraz czasami tak ze się po prostu nie da oglądać  telewizor jeszcze na gwarancji.Czy ktoś z was miał taki problem i czy udało się rozwiązać ??

Przejdź do rozwiązania
32 Odpowiedzi
Wojciech91
First Poster
Opcje

Mała aktualizacja.

Po telefonicznej rozmowie i diagnostyce okazuje się że Pan z infolinii nie widzi problemu. Dokonał diagnostyki zdalnie i resetu z menu serwisowego, ale problem dalej występuję. Jutro wideo rozmowa i zobaczymy co będzie. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wojciech91  Przy takim połączeniu zdalnym nie jest widoczne taki problem. Na moje oko wydaje się coś jest z płytą główną.

Wojciech91
First Poster
Opcje

Update więc temat do Zamknięcie :winking-face:

Po pierwszej próbie konsultacji przez infolinie (sprawdzeniu zdalnie, resetach itd) pan stwierdził że trzeba wideo rozmowę by zobaczyć co jest nie tak. OK. Konsultacja na drugi dzień o 16. Czekałem do 16:50 po czym zadzwoniłem i okazało się że "dzwoniono" do mnie, ale nie odebrałem. Na telefonie brak jakichkolwiek połączeń  według Pana z infolinii mam zablokowane połączenia od nieznanych... No cóż specjalnie sprawdzałem w ten dzień czy takiej blokady nie mam, no nie była włączona. Dodam teraz że w obu przypadkach jak i tutaj na forum poinformowano mnie o informacji że zajmujecie się też tym pogwarancyjnie i w przypadku 2 rozmów również zostało to powiedziane. 

Dzisiaj dzień wideo rozmowy dzwoni Pani i mówi czy jestem gotowy itd. Po czym pada pytanie czy telewizor jest na gwarancji, ja odpowiadam że nie, no i tu jest problem bo się nie da nic zrobić. Jedyne co to kontakt do autoryzowanego serwisu a nie na samsungowej infolinii technicznej. Zmarnowany czas i nerwy. To był ostatni produkt firmy Samsung w moim domu. 

0 Like