12-11-2020 12:56 AM
Witam tlelewizor na gwarancji i miga obraz czasami tak ze się po prostu nie da oglądać telewizor jeszcze na gwarancji.Czy ktoś z was miał taki problem i czy udało się rozwiązać ??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
29-07-2024 01:42 PM
Mała aktualizacja.
Po telefonicznej rozmowie i diagnostyce okazuje się że Pan z infolinii nie widzi problemu. Dokonał diagnostyki zdalnie i resetu z menu serwisowego, ale problem dalej występuję. Jutro wideo rozmowa i zobaczymy co będzie.
29-07-2024 03:40 PM
@Wojciech91 Przy takim połączeniu zdalnym nie jest widoczne taki problem. Na moje oko wydaje się coś jest z płytą główną.
31-07-2024 04:04 PM
Update więc temat do Zamknięcie 
Po pierwszej próbie konsultacji przez infolinie (sprawdzeniu zdalnie, resetach itd) pan stwierdził że trzeba wideo rozmowę by zobaczyć co jest nie tak. OK. Konsultacja na drugi dzień o 16. Czekałem do 16:50 po czym zadzwoniłem i okazało się że "dzwoniono" do mnie, ale nie odebrałem. Na telefonie brak jakichkolwiek połączeń według Pana z infolinii mam zablokowane połączenia od nieznanych... No cóż specjalnie sprawdzałem w ten dzień czy takiej blokady nie mam, no nie była włączona. Dodam teraz że w obu przypadkach jak i tutaj na forum poinformowano mnie o informacji że zajmujecie się też tym pogwarancyjnie i w przypadku 2 rozmów również zostało to powiedziane.
Dzisiaj dzień wideo rozmowy dzwoni Pani i mówi czy jestem gotowy itd. Po czym pada pytanie czy telewizor jest na gwarancji, ja odpowiadam że nie, no i tu jest problem bo się nie da nic zrobić. Jedyne co to kontakt do autoryzowanego serwisu a nie na samsungowej infolinii technicznej. Zmarnowany czas i nerwy. To był ostatni produkt firmy Samsung w moim domu.