Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie zmiany nastąpiły w systemie Tizen

(Temat utworzony: 25-09-2024 01:28 AM)
351 Wyświetlenia
auman
Pioneer
Opcje

Czy może ktoś mi powiedzieć jakie zmiany nastąpiły w systemie Tizen? Miałem TV z systemem tizen 6 i teraz mam tv z systemem Tizen 7 i widzę, że się interfejs zmienił. Gdzieś jest jakiś opis zmian lub coś? Czym się różni np Tizen 7 od tizen 8? Kompletnie zero informacji w internecie masakra. 

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@auman  Cześć!

Samsung nigdy nie publikował takich informacji jakie zmiany są miedzy wersjami TIZEN.

Jak sam zauważyłeś to zmiany w interfejsie.

TIZEN 8,0 ma już obsługę Bixby po Polsku.

https://news.samsung.com/pl/bixby-lite-po-polsku-w-telewizorach-samsung-z-2024-roku

auman
Pioneer
Opcje
Dziękuję!
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie ma za co. Pozdrawiam.

auman
Pioneer
Opcje
Obecnie posiadam q80c, czyli TIZEN 7.0, wczoraj miałem aktualizacje TV do wersji 2000 i ta aktualizacja daje przygotowanie do TIZEN 8.0 czyli też będę mieć Bixby po Polski rozumiem. A o co chodzi, że to jest Bixby Lite? Dlaczego Lite?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Zobaczymy czy będzie Bixby po Polsku. Nie wiem dlaczego Samsung zmienił jako Bixby Lite.

MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @auman @vdsl2 :smiling-face: Samsung w sprawie Bixby nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, dlatego Lite. Jest to wersja już z językiem polskim i czekamy co będzie dalej :smiling-face: Z pewnością, jako nowa funkcja wymaga testów, poprawek i udoskonalania.