Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odinstalować aplikacje (TV z systemem Tizen)?

(Temat utworzony: 24-08-2017 01:59 PM)
21570 Wyświetlenia
UnLimited_1009
First Poster
Opcje

W jaki sposób można odinstalować pobrane aplikacje w telewizorze Samsung 50MU6172? Opcja usuń na ekranie głównym usuwa jedynie skrót.

0 Like
6 Odpowiedzi
KarolW
Pathfinder
Opcje

Hej @UnLimited_1009

Aby odinstalować aplikację musisz wybrać APPS a tam wybierz Ustawienia. Możesz również podobnie do instalowania nowych aplikacji. Jak ją teraz wybierzesz na ekranie APPS i otworzysz strone z opisem to zamiast klawisza instaluj powinien być usuń. Pamietaj, że niektórych aplikacji nie usuniesz. Sa to aplikacje promowane. 

Pamietaj, że ze strony Samsunga mozesz pobrać pełną instrukcję  wersji PDF. Podaję bezpośredni link do instrukcji:

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201708/20170823102107464/POL_KTMDVBEUL-3.0.3_170817.1.p...

0 Like
Members_GnY55mo
First Poster
Opcje

A co zrobić gdy preinstalowana aplikacja nie działa? Chodzi o Playera. Kręci się kółko i nic się nie włącza. Przy aktualizacji jest informacja, że mam zainstalowaną najnowszą wersję. Opcji usunięcia nie ma.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_GnY55mo, jaki masz model TV? Spróbuj na początek wyłączyć odbiornik i odłączyć go od prądu na 1 minutę. Sprawdź też na innym połączeniu internetowym, np. WiFi z HotSpotu mobilnego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kasper55
First Poster
Opcje
Witam mam problem przed aktualizacją systemu tizen wszystko działało bez problemu w tym game pass chodzi po aktualizacji nie widzę opcji apple a game pass całkowicie mi rozwaliło mam samsung smart tv 43 uhd
0 Like
kasper55
First Poster
Opcje
App chciałem napisać
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kasper55  Podaj dokładny model TV (UE43CU7192)jaki masz?