Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ipla w Samsung TV UE32T5372AUXXH.

(Temat utworzony: 22-10-2020 01:27 PM)
11753 Wyświetlenia

Też mam ten problem

ptrzem
Navigator
Opcje

Witam!

Po aktualizacji firmware telewizora UE32T5372AUXXH do wersji 1402.4 aplikacja Ipla przestała działać. Przy odtwarzaniu filmów oraz kanałów TV pojawia się komunikat 'Nieznany błąd'. Wcześnie wszystko było OK.

Próbowałem już robić reset Smart Hub i instalować wszystko ponownie, niestety bez skutku.

Czy ktoś ma może podobny problem?

pozdrawiam

0 Like
79 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
ptrzem
Navigator
Opcje

Dokładnie tak zrobiłem, ale niestety nie pomaga... Problem jest chyba w samej aplikacji, ponieważ ekran startowy Ipla z listą filmów i programów wyświetla się normalnie, a tylko podczas odtwarzania zgłasza błąd (zarówno przy kanałach TV jak i filmach).

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ptrzem  Chyba pozostaje, czekać aż naprawią, problem u mnie zacina się i staje mam inny model z 2019 roku.

Buba67
Helping Hand
Opcje

Samsung QE55Q95TAT

Ogólnie jest problem z Iplą na TV z roku 2019 i 2020. Walczę z nimi od sierpnia i nie mogą rozwiązać problemu. Nie uruchamiają się kanały Polsat Sport Premium 1 i 2, Cinemax 1 i 2, AXN jak również seriale Przyjaciółki, W rytmie serca, Zawsze warto /nawet poprzednie sezony/, ostatnio dodane Polsat i TV4.

ptrzem
Navigator
Opcje

To prawda. Moi rodzice mają model UE32K5500AWXXH z roku 2017 i u nich IPLA działa normalnie.

0 Like
marcel2007
Voyager
Opcje

Ja mam UE40K6300 z 2017 roku i też działa normalnie Ipla.

0 Like
Mateo000
First Poster
Opcje

Na qe65q60tauxxu z 2020 też nie działa...

0 Like
ptrzem
Navigator
Opcje

Przed kilkoma dniami otrzymałem następującą odpowiedź od pomocy technicznej IPLA:

"Witamy

Informujemy, że obecnie pracujemy nad usunięciem problemu. W najbliższym czasie zostanie wprowadzone nowe oprogramowanie na wskazanym TV Samsung.
Przepraszamy za niedogodności które występują. Jednocześnie na chwile obecna sugerujemy korzystanie z serwisu na innych urządzeniach."

Wygląda więc na to, że firmware niektórych modeli telewizorów Samsung "gryzie się' z aplikacją Iplat.tv.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ptrzem  Masz taki firmware wer 1403.1 ?

0 Like