Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Internet w UE40D6500

(Temat utworzony: 16-01-2018 04:16 PM)
2352 Wyświetlenia
utytepa
Apprentice
Opcje

Witam, nie dziala internet w telewizorze samsung  smart tv UE40D6500, ciagle wyskakuje napis nie znaleziono serwera, jaka moze byc przyczyna.Dodam, ze telewizor jest polaczony z wifi, jednak wyszukiwanie stron internetowych jest niemozliwe

0 Like
8 Odpowiedzi
MateuszS
Navigator
Opcje

Cześć utytepa

Sprawdź połączenie po kablu i daj znać czy się połączy.

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź jeszcze, czy działa smart hub.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
utytepa
Apprentice
Opcje

Smart hub działa bez problemu

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
To spróbuj po kablu, zmień DNS na googlowskie 8.8.8.8 i podpytaj swojego dostawcę usług internetowych, czy nie blokuje ci jakiś portów? Możesz też spróbować resetu routera i ponownej konfiguracji w tym dodania urządzeń.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
utytepa
Apprentice
Opcje

Zmiana DNS rowniez nie pomaga

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Brak odpowiedzi na temat połączenia kablowego.
Po kontroli połączenia kablowego pozostaje reset routera i kontakt z dostawcą usług, niech wypowie się kwestii dostarczanych usług.

0 Like
utytepa
Apprentice
Opcje

Polaczenie kablowe nie przynioslo zadnego rezultatu

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Czyli pozostaje to co już napisałem. Reset router i ponowna konfiguracja i kontakt z dostawcą usług internetowych.