Witam, telewizor podczasz automatycznego strojenia wykrywa mi tylko niemieckie kanaly naziemnie mieszkam dosyc blisko granicy, no i widze ze nie ma... Wyświetl post
Witam. Zakupiony TV UEJU6550 ma, wg mojej oceny, nieergonomiczny, źle wykonany pilot smart. Czy ten model TV może współpracować z pilotem smart... Wyświetl post
Witam, mam problem z UE48JU7500 nie mam efektów HDR.
TV ma włączony HDR na każde HDMI, ustawienia do HDR typu podświetlenie 20, kontrast 100,... Wyświetl post
Nie mogę podłaczyć konsoli XBOX 360 do telewizora Samsung UE43M5602 ,tak jakby telewizor go nie rozpoznawał. Co mam zrobić, żeby podłaczyć XBOX... Wyświetl post
Witam,
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego to akurat w moim TV brak jest Ipla TV. Odwiedziłem sklepy RTV sprawdziłem cztery takie same... Wyświetl post
Hej.
Jestem szczęśliwym posiadaczem tv serii 7 55' jednak nie mogę znaleźć opcji którą bardzo by mi się przydała. Często puszczamy corce... Wyświetl post
Przy pierwszym uruchomieniu telewizora pilot działał poprawnie. Później po użyciu pilota dekodera SAMSUNG pilot TV stał się "martwy" i nie... Wyświetl post
Witam,
Zaktualizowałem swóośj TV do wersji 1501 i nagle nie mogę oglądać z aplikacji WebCamera. Czy ktoś miał taki problem? Jak go ewentualnie... Wyświetl post
Dzień dobry!
Problem polega na tym że brakuje w telewizorze Smarthubu i wszystkich aplikacji. W ustawieniach napisane że jest "blokada... Wyświetl post
Mam pytanie do osób, które posiadają ten model.
Włączyłem sobie na yt na cały ekran filmik RGB test aby zobaczyć czy matryca jest równo... Wyświetl post
Witam wszystkich .Mam pytanie do którego wejściaHDMI podłączyć dekoder cyfrowego polstu.W molm telewizorze są dwa wejścia HDMI/STB, a drugie... Wyświetl post
Witam. Mam pytanie czy ktoś wie co zrobić w sytuacji gdy podłączam telefon kablem usb do wieży samsung mm c330d i na wieży wyświetla się napis... Wyświetl post
Mam pytanie do osób, które posiadają ten model.
Włączyłem sobie na yt na cały ekran filmik RGB test aby zobaczyć czy matryca jest równo... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z TVN player na modelu telewizora UE40KU6000W. Od jakiegoś czasu nie mogę oglądać na nim seriali, filmów. Sprawdzałam... Wyświetl post