WitamProszę wytłumaczyć dlaczego żadna gra z HDR seria 7 SUHD 2016 nie działa pod format RGB tylko pod YUV422 a przez to obraz jest tragiczny i... Wyświetl post
Witam wszystkich. Jestem "szczęśliwym" posiadaczem telewizora qled q8c. Piszę, ponieważ mam problem przy kalibracji uniwersalnego pilota... Wyświetl post
Witam posiadam od niedawna tv Samsung QE55Q7FAMT. Przy podłączeniu do niego kablem HDMI komputera nie wykrył źródła. Źródło musiałem ustawić... Wyświetl post
Witam Serdecznie, posiadam model samsunga:
UE65KU6680SXXH
Wszyskto fajnie, poza aplikacją youtube, która się wiesza.
Po kilku użyciach mam... Wyświetl post
Witam.
Na początku roku w Polskim sklepie zakupiłem TV Samsung 40UEj5100 (model 40 UEJ5100AWXBT).
W związku z tym mam pytanie:
TV posiada... Wyświetl post
Dzień Dobry, co potrzeba jeszcze do zamontowania karty Cyfrowego Polsatu w telewizorze. mam dekoder sat-b w telewizorze zamontowany adapter CI ale... Wyświetl post
Czy możliwe jest podłączenie dysku w obudowie z opcją łączności Wifi do TV Samsung UE40J6240 i przesyłanie na niego multimediów via sieć?
... Wyświetl post
Witam,
telewizor z 2013 ale teraz dopiero podłączony pod net. I mam problem wszystkie aplikacje działają poza jedną - przeglądarka internetowa... Wyświetl post
Witam!
Od kilku dni jestem posiadaczem telewizora Samsung UE58MU6199 (na pudle określony jako UE58MU6100).
Jednakże wczoraj zauważyłem... Wyświetl post
W nocy tv (ks7000s) mi sie zaktualizowal do wersji 1201.6 i wlaczyla mi sie INTERAKCJA GLOSOWA i za cholere nie moge jej wylaczyc. Nie da sie... Wyświetl post
Witam. Mam problem z przeglądarką w tym tv. Jest połączenie z internetem,ale nic nie chodzi 😡Youtube,internet,hbo go open fm....Proszę o... Wyświetl post
Jest nowy soft do tv serii MU ,,,, o numerze 1144 ,,, czy dostane jakies info co wnosi i poprawia ta wersja oprogramowania ??? czy zawsze... Wyświetl post
Witam
Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem TV Samsung UE49M5602. Wraz z tv dostałem pilota Smart Control TM1750A. Do TV podłączyłem dekoder... Wyświetl post
Witam. Mam problem z przeglądarką internetową. Czarne tło, jak negatyw...tylko Youtube działa normalnie.Proszę o pomoc jak rozwiązać problem... Wyświetl post
Witam. Mam taki problem że resetuje smarta i aplikacje się nie resetują cały czas są te same. I nie ma ikony Youtube w Smart. Resetowałem przez... Wyświetl post
Cześć!
Mam problem, chce podłączyć dysk zewnętrzny pod One Connect. Po podlączeniu TV widzi dysk i jego nazwę ale nie wczytuje plików z... Wyświetl post