Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

interakcja głosowa

(Temat utworzony: 28-05-2017 07:03 AM)
56152 Wyświetlenia
sam61
First Poster
Opcje

zakupiłem UE49MU6442U z myślą że będę korzystał  z funkcji interakcji głosowej TV jest wyposażony w odpowiedniego pilota jestem zalogowany na koncie Samsung  w instrukcji jest wszystko opisane po polsku

funkcja działa ......ale po angielsku proszę o pomoc jak to zmienić

0 Like
Przejdź do rozwiązania
96 Odpowiedzi
bogif
Apprentice
Opcje

Dolączam sie do tego postu jestem zawiedziomy ze samsung nie potrafi rozwiazac takiego problemu aby nie bylo wybierania glosowegi po polsku tak jak jest to w tanszych modelach lg lub sony gdzie tam dziala to bardzo plynnie nie wspomne juz ze samsung zaprzestal produkcji pilotow z akceleratorem to tez jest bardzo wygodne samsung idzie w zla strone nie biorac pod uwage zawiedzionych klientów  moze jednak cos w tej kwestii da sie zrobic???? Pytanie do zarzadu, 21 wiek bez wybierania glosowego po polsku bo mieszkam w Polsce to chce po Polsku moi znajomi odwracaja sie od samsunga ale co sie dziwic jak sie tak traktuje swoich klientow pozdrawiam

bogif
Apprentice
Opcje
Zgadzam sie całkowicie niech to bedzie napisane na kartonie samsunga nie obslugujemy jezyka polskiego i sprz3zaz spadnie ale nie befzie rozczarowania z naszej strony
bogif
Apprentice
Opcje
Jest masa ludzi niezadowolonych z tej sytuacji czy naprawde nie da sie nic zrobic ??? 40 mln kraj i takie podejscie do zawiedzonych ludzi przeciez Ci ludzie juz nastepnego samsunga nigdy nie kupią czy to naprawde takiw koszty i ruch dla samsunga aby wprowadzic taka poprawke ???
RadekK
Hotshot
Opcje

Przed zakupem należy zapoznać się ze specyfikacją sprzętu. Jeśli dla użytkownika kwestią niezwykle ważną jest interakcja głosowa w języku polskim — warto dopytać sprzedawcę, czy dany model wspiera tę funkcję.

To tak jak kupić samochód bez klimatyzacji, a później narzekać, że tej klimatyzacji nie ma i ten "problem" powinien rozwiązać producent.

0 Like
Dobromir
Apprentice
Opcje
Radek, proszę, przestań bić pianę w czołobitnym oddaniu Samsungowi. Owszem, specyfikację można sprawdzać, ale w moim przypadku była ogólna informacja o sterowaniu głosem, a sprzedawca potwierdził, że po polsku. Nie będę reklamować telewizora z takiego powodu (zresztą musiałbym nagrać sprzedawcę, bo bez tego wyparłby się wszystkiego), nie o to chodzi - daję sobie jakoś radę.

Wiele osób przede mną zaznaczyło istotę problemu: podejście Samsunga do polskiego klienta jest olewcze. We wcześniejszych modelach język polski był. OK, rozumiem, że może się zmieniła technika przetwarzania głosu czy cokolwiek, ale pozostawienie klientów bez rozwiązania nie jest OK. Ale najwyraźniej dla Samsunga liczy się "sprzedać i zapomnieć". Kup se, ćwoku, nowy telewizor jak ci nie pasuje sterowanie głosem po angielsku...

Tak że ten, tego... dziękujemy Ci, moderatorze, za niewnoszące do sprawy jątrzące i protekcjonalne komentarze.

* P.S. Zawsze możesz mnie zbanować. W końcu jesteś moderatorem.
Banan
First Poster
Opcje

Dokładnie. Sprzedawca podczas zakupu poinformował mnie że, obecnie nie ma wybierania głosowego po polsku ale to jest kwestia czasu jak dodadzą.... i ta kwestia czasu trwa już 2 lata !!!!!!!! Żałosne. Gwarancja się skończy szybciej jak język dodadzą. Jak dodadzą w ogóle. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIE SPRZĘTU marki SAMSUNG !  Miesiąc temu zainwestowałem w nowego laptopa marki HUAWEI - polecam.  Samsungu zaoszczędziłeś na języku polskim, straciłeś kilka razy więcej. Gratulacje dla marketingowców.  Szkoda tylko moich 5500 zł :-(. Gdybym wiedział że tak będzie wolał bym dorzucić kilka stówek więcej w SONY i cieszyć się TV w pełnej klasie.  

0 Like
robert48
Explorer
Opcje

Moi drodzy ja zgodnie z tym co powiedziałem już żadnego  sprzętu firmy sajsung nie zakupię.

Ostatnio szukałem dobrego monitora do gier i mój wybór padł na firmę IIYAMA.

Jestem zadowolony z wyboru - polecam.

Pozdrowionka!

0 Like
worldgoose
First Poster
Opcje

Powiem szczerze , że też jestem zawiedziony nie tylko tym. Miałem SAMSUNG TV UE43KU6072U i grafika tam była lepsza i nawet z anteny dvb-t siatkowej i działał ok. Ale był jeden problem bo nie miał podwójnych tunerów wiec musiałem kupic inny. Bo np jak dziecko ogladało bajki nie mogłem nagrywac meczu czy filmu. Bo musiałem co nagrywam ogladać. Wiec musiałem go sprzedać i kupić inny . Nie chciałem juz kupować SAMSUNGA ale musiałem bo inne marki takie jak SONY, TOSHIBA itp. Nie posiadaja podwójnych tonerów ani PiP. Wiec byłem zmuszony kupic SAMSUNGA ,,SZAJSUNGA'' i kupiłem model  SAMSUNG TV UE55NU8072 . Po pierwszym uruchomieniu obladłem jakośc obrazu spadła  normalnie nie widze mniejszych twarzy pikseloza. Bo ten TV stawia juz na jakość sygnału TV i na niektórych kanałach literki małe nawet ich nie widać normalnie piksele. Do tego teraz zobaczyłem tą interakcje głosową ,że nie działa po polsku. Teraz ze wszystkim co nowsze to GORSZE . Zaczynajac od samochodów i innych sprzetów. Bo nie mysla nad tym inżynierowie tylko ekonomiści . By im kasa sie zgadzała a nie jakość .

0 Like
worldgoose
First Poster
Opcje

Obsługujemy 10 jezyków  ( angielski(amer./bryt.), chiński ,francuski,hiszpański,niemecki,portugalski,rosyjski,włoski) . HEHEHEHE

Zachowajmy kulturę języka. Edytowano przez RadekK

0 Like
Adek1
First Poster
Opcje

Mam pytanie mam telewizor Samsung q70 Jak włączyć rozpoznawanie głosowe po polsku

0 Like