28-05-2017 07:03 AM – ostatnio edytowany 15-04-2019 09:31 AM przez RadekK
zakupiłem UE49MU6442U z myślą że będę korzystał z funkcji interakcji głosowej TV jest wyposażony w odpowiedniego pilota jestem zalogowany na koncie Samsung w instrukcji jest wszystko opisane po polsku
funkcja działa ......ale po angielsku proszę o pomoc jak to zmienić
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
01-02-2019 08:58 AM
Dolączam sie do tego postu jestem zawiedziomy ze samsung nie potrafi rozwiazac takiego problemu aby nie bylo wybierania glosowegi po polsku tak jak jest to w tanszych modelach lg lub sony gdzie tam dziala to bardzo plynnie nie wspomne juz ze samsung zaprzestal produkcji pilotow z akceleratorem to tez jest bardzo wygodne samsung idzie w zla strone nie biorac pod uwage zawiedzionych klientów moze jednak cos w tej kwestii da sie zrobic???? Pytanie do zarzadu, 21 wiek bez wybierania glosowego po polsku bo mieszkam w Polsce to chce po Polsku moi znajomi odwracaja sie od samsunga ale co sie dziwic jak sie tak traktuje swoich klientow pozdrawiam
01-02-2019 09:04 AM
01-02-2019 09:16 AM
01-02-2019 12:40 PM
Przed zakupem należy zapoznać się ze specyfikacją sprzętu. Jeśli dla użytkownika kwestią niezwykle ważną jest interakcja głosowa w języku polskim — warto dopytać sprzedawcę, czy dany model wspiera tę funkcję.
To tak jak kupić samochód bez klimatyzacji, a później narzekać, że tej klimatyzacji nie ma i ten "problem" powinien rozwiązać producent.
01-02-2019 12:50 PM
28-04-2019 11:00 AM
Dokładnie. Sprzedawca podczas zakupu poinformował mnie że, obecnie nie ma wybierania głosowego po polsku ale to jest kwestia czasu jak dodadzą.... i ta kwestia czasu trwa już 2 lata !!!!!!!! Żałosne. Gwarancja się skończy szybciej jak język dodadzą. Jak dodadzą w ogóle. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIE SPRZĘTU marki SAMSUNG ! Miesiąc temu zainwestowałem w nowego laptopa marki HUAWEI - polecam. Samsungu zaoszczędziłeś na języku polskim, straciłeś kilka razy więcej. Gratulacje dla marketingowców. Szkoda tylko moich 5500 zł :-(. Gdybym wiedział że tak będzie wolał bym dorzucić kilka stówek więcej w SONY i cieszyć się TV w pełnej klasie.
28-04-2019 08:22 PM
Moi drodzy ja zgodnie z tym co powiedziałem już żadnego sprzętu firmy sajsung nie zakupię.
Ostatnio szukałem dobrego monitora do gier i mój wybór padł na firmę IIYAMA.
Jestem zadowolony z wyboru - polecam.
Pozdrowionka!
04-05-2019 09:12 AM
Powiem szczerze , że też jestem zawiedziony nie tylko tym. Miałem SAMSUNG TV UE43KU6072U i grafika tam była lepsza i nawet z anteny dvb-t siatkowej i działał ok. Ale był jeden problem bo nie miał podwójnych tunerów wiec musiałem kupic inny. Bo np jak dziecko ogladało bajki nie mogłem nagrywac meczu czy filmu. Bo musiałem co nagrywam ogladać. Wiec musiałem go sprzedać i kupić inny . Nie chciałem juz kupować SAMSUNGA ale musiałem bo inne marki takie jak SONY, TOSHIBA itp. Nie posiadaja podwójnych tonerów ani PiP. Wiec byłem zmuszony kupic SAMSUNGA ,,SZAJSUNGA'' i kupiłem model SAMSUNG TV UE55NU8072 . Po pierwszym uruchomieniu obladłem jakośc obrazu spadła normalnie nie widze mniejszych twarzy pikseloza. Bo ten TV stawia juz na jakość sygnału TV i na niektórych kanałach literki małe nawet ich nie widać normalnie piksele. Do tego teraz zobaczyłem tą interakcje głosową ,że nie działa po polsku. Teraz ze wszystkim co nowsze to GORSZE . Zaczynajac od samochodów i innych sprzetów. Bo nie mysla nad tym inżynierowie tylko ekonomiści . By im kasa sie zgadzała a nie jakość .
04-05-2019 09:30 AM – ostatnio edytowany 06-05-2019 09:59 AM przez RadekK
Obsługujemy 10 jezyków ( angielski(amer./bryt.), chiński ,francuski,hiszpański,niemecki,portugalski,rosyjski,włoski) . HEHEHEHE
Zachowajmy kulturę języka. Edytowano przez RadekK
18-11-2019 07:05 AM
Mam pytanie mam telewizor Samsung q70 Jak włączyć rozpoznawanie głosowe po polsku