Witam wszystkich forumowiczów.
Posiadam telewizor UE43MU6102 juz dobre 2 lata. Przez jakis rok tv byl podlączony z internetem za pomocą... Wyświetl post
Dzień dobry. Czy jest możliwa aktualizacja smart hub w starszych tv? I jak to z sukcesem zrobić? Wiele lat nie używany smart. Nie ma apek netflix,... Wyświetl post
Mam problem z wyłączeniem tego komunikatu, w żaden sposób nie da się go wylaczyc radio działa lecz jest problem z przełączaniem stacji z racji... Wyświetl post
Witam państwa, do tej pory używałem telewizoru model Tv UE50HU6900 lecz uległ rozbiciu. Proszę was, na co podobnego polecacie zmienić w granicach... Wyświetl post
Witam, w dniu wczorajszym zakupiłem tv QE65Q90RAT, po podłączeniu PS4 wykrył urządzenie, przestawił się na tryb gry automatycznie czyli wszytko... Wyświetl post
Witam,
Jestem nowy na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Mój nowy dziś uruchomiony telewizor Samsung UE55RU7172 nie odtwarza napisów... Wyświetl post
Witam tak jak w temacie mieszkam w Londynie ale chciałbym posiadać polskie aplikacje których nie mogę ponieważ przy rejestracji przy pierwszych... Wyświetl post
Mam problem podczas odtwarzania nagranych treści z TV i poprzez TV. Po nagraniu nie wszystkie treści można odtworzyć, przeważnie jest tak że... Wyświetl post
zakupiłem UE49MU6442U z myślą że będę korzystał z funkcji interakcji głosowej TV jest wyposażony w odpowiedniego pilota jestem zalogowany na... Wyświetl post
Witam, Jestem ok kilku miesięcy użytkownikiem TV Samsung - UE49RU7379U zakupionego w DE.
Od 2 miesiecy TV jest użytkowany w PL. Największy... Wyświetl post
Witam jak w temacie
Apki są zainstalowane, przy próbie połączenia pojawia się komumikat unable to Connect to netfix. Please gry Aga on od visit... Wyświetl post
Witam mam telewizor Samsung UE49NU7102 .Gdy podłączam do niego dysk przenośny 2.5 cala 230gb i chce przeglądać pliki to działa bez problemu ,ale... Wyświetl post
Witam mam problem od jakiegoś czasu występuje problem z prędkością Internetu w moim telewizorze. Kiedyś filmy automatycznie ustawiały się na 2/4k... Wyświetl post
Witam serdecznie, podłączyłem do telewizora Soundbar JBL, oprócz tego dekoder NC+ i po dwóch dniach uzytkowania pilot od telewizora przestał... Wyświetl post
Witam, mam problem z obrazem 4k, sprawdziłem już chyba każdą konfigurację, zmieniałem kable oraz konsole i nic. Na Ps4 pro oraz na xboxie one x... Wyświetl post
Posiadam tv ue50ju6800 na którym przestało działać screen mirroring/Smart view. Działało bezproblemowo z Samsung a50, Huawei p10 lite, p20 lite,... Wyświetl post
Witam potrzebne mi sa śruby i dystanse do zamontowania ue55f8000stxxu.
Możliwe że były razem z telewizorem w pudle ale pudła już nie mam bo... Wyświetl post