Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Hbo go zniknelo

(Temat utworzony: 06-12-2020 10:52 PM)
1960 Wyświetlenia
Symizz
First Poster
Opcje

Hej,  

Po najnowszej aktualizacji smarthub (była robiona jakoś 3dni temu) zniknęło mi hbo go. Czemu ? I czemu w ogole po aktualizacji nie ma żadnych informacji co i jak się zmienia. 

Telewizor samsung UE32EH5300 (dość stary model ale jary :winking-face: )

0 Like
8 Odpowiedzi
Members_TrC5vFE
First Poster
Opcje

Witam. Mam smart tv ue32eh5300 z systemem orsay, czy istnieje możliwość zmiany systemu na tizen?(HBO przestało wspierać ten model i znikło hbo GO).

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje

Zakończyło się wsparcie. Jedyne wyjście to chyba zakup przystawki na androidzie np.Xiaomi Mi Box S 4K

https://www.euro.com.pl/odtwarzacze-multimedialne/xiaomi-mi-box-s.bhtml?gclid=EAIaIQobChMIluTP6bCy7Q...

Jak podaje Help Center HBO Go: HBO GO obsługuje wszystkie telewizory Samsung Smart TV z systemami operacyjnymi Orsay lub Tizen i zostały wyprodukowane w 2014 roku lub później.

https://helpcenter.hbogo.eu/pl/urzadzenia-i-platformy/ktore-telewizory-samsung-smart-tv-obsluguja-hb...

Zapewne jeszcze kilka modeli TV straci wsparcie w związku z wprowadzeniem HBO Max. Szef serwisu HBO Max Andy Forssell ujawnił podczas konferencji Web Summit dalsze plany rozwoju usługi na terytorium Europy. HBO Max zastąpi platformy HBO GO i HBO Now w Europie w 2. połowie 2021 roku.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_TrC5vFE Nie ma takiej możliwości.

Które telewizory Samsung Smart TV obsługują HBO GO?

HBO GO obsługuje wszystkie telewizory Samsung Smart TV z systemami operacyjnymi Orsay lub Tizen i zostały wyprodukowane w 2014 roku lub później.
0 Like
Members_TrC5vFE
First Poster
Opcje

mój jest chyba z 2012 albo 2013:/ wszytko działało bez zarzutu aż nagle HBO GO znka z telewizora:/
nierozumiem co yakiego zmieniło się w 2014roku z tymi telewizorami..

0 Like
Members_TrC5vFE
First Poster
Opcje

Czy jest przynajmniej możliwość zrzutu ekranu z telefonu( też samsung)na ten telewizor- screen mirroring? Czy tylko mozna przesyłać zawartośćì(zdjecia, filmiki)? Bo aktualnie tylko taka opcja działa ale moze czegoś nie umiem zrobić..

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tylko, możesz zrobić  screen mirroring nic więcej.

0 Like
Members_TrC5vFE
First Poster
Opcje

Własnie chodzi o to ze screen mirrozring nie mogę zrobić.. moge jedynie wyswietlić zawartość(  zdjecia filmiki)..

0 Like