Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HBO GO na telewizorach Samsung

(Temat utworzony: 13-02-2019 12:27 PM)
2445 Wyświetlenia
art771
Student
Opcje

Czy aby korzystać z aplikacji HBO GO na telewizorach firmy Samsung, wystarczy kupić jakikolwiek smart tv, czy też musi być to specjalny model?

118 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacek_WMoże jeszcze użyj opcji z trybu InPrivate ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Spróbuj jeszcze wyczyścić cisteczka i cache przegladarek.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Actchris
Journeyman
Opcje
TV UE50MU6102 aplikacja działa ALE jak chcę przewinąć materiał filmowy to obraz zatrzymuje się i nie mam pojęcia ile materiału zostało przewinięte, czy tylko początkowe litery czy 1/4 filmu. Zróbcie coś z tym bo tak opcja przewijania jest bez sensu.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Actchris to problem w aplikacji nie w telewizorze. Napisz do supportu hbo, co oni na to. Telewizor to tylko platforma w której jest udostępniana. Za działanie aplikacji odpowiada je twórca.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
froncik1987
First Poster
Opcje

mam telewizor QE65Q7FAM, ale nie rozumiem dlaczego nie mogę wogóle wyszukać aplikacji HBO a już nie wspomnę o tym aby zainstalować, czy może mi ktoś z tym pomóc?

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @froncik1987 :smiling-face:

Spróbuj zresetować platformę Smart Hub (Ustawienia -> Pomoc Techniczna -> Diagnostyka -> Reset Smart Hub). Zalecam również sprawdzenie aktualizacji oprogramowania. Dla Twojego telewizora ma ona numer 1262.0. Jeżeli aktualizacja nie została pobrana automatycznie, zainstaluj ją według wskazówek:
https://eu.community.samsung.com/t5/Sprz%C4%99t-Audiowizualny/Aktualizacja-oprogramowania-przez-USB/....
W sytuacji, w której dalej nie będziesz mógł wyszukać i zainstalować aplikacji HBO GO zadzwoń na infolinię Samsung
801 172 678 w celu przeprowadzenia diagnostyki telewizora.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MagdaB 65Q7 ma firmware wer 1202.3 a nie 1262.0.

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

@vdsl2 dziękuję za czujność, natomiast tym razem nie mogę się z Tobą zgodzić :winking-face: Dla modelu QE65Q7FAMT ostatnia wersja aktualizacji posiada numer 1262.0. Zerknij tutaj: 
https://www.samsung.com/pl/support/model/QE65Q7FAMTXXH/

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MagdaB  Ja patrzyłem do modelu "FNAT" a nie "FAMT" mój  błąd.

0 Like
Zjada3kredek
First Poster
Opcje
Witam  serdecznie posiadam telewizor Samsung UE49MU7002 mam problem z aplikacja HBO GO a mianowicie jest ona w starej wersji ,   przynajmniej tak wygląda , tak mi się wydaje  , bardziej przypomina wypożyczalnię niż aplikacje do oglądania filmów i seriali , na dodatek teraz   ikona aplikacji zmieniła nazwę i nazywa google play movies TV
Bardzo proszę o pomoc  
0 Like