24-08-2021
07:11 AM
– ostatnio edytowany
29-05-2023
02:49 PM
przez
OleksiiA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam, może ktoś mial taki sam problem jak ja. Nie działa telewizja hybrydowa TVN. Pokazuje się komunikat o akceptacji ciasteczek, po akceptacji hbbtv nie działa. Tak jest na wszystkich kanałach z grupy TVN. Na innych kanałach działa bez problemu. Ktoś spotkał się z takimi rzeczami. Dzwoniłem do samsunga i nie wiedzą dlaczego.
24-08-2021 07:30 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
24-08-2021 11:31 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Zbovit Daj znać jak się dowiesz. Proponuję zmieć tytuł temat na przykład "TVN HbbTV problem"
25-08-2021 04:14 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
27-08-2021 01:20 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Podepnę się pod temat. Z TVN mam podobnie, ale u mnie (QE55Q64TAU) zauważyłem jeszcze inny problem. Otóż HBBTV nie zawsze jest aktywny, bardzo często natrafiam na sytuację, po wciśnięciu czerwonej kropki, że wyskakuje komunikat w stylu „usługa niedostępna” 😞 A innym razem pojawiają się „dymki” czy to z niedawno uruchomionym polsatGO (na kanałach Polsatu) czy to z materiałami tvp i wszystko działa poprawnie.
To samo miałem podczas euro, wiele razy podczas oglądanych meczów nie mogłem uruchomić statystyk czy innych materiałów, np. video. Co może być problemem takiego działania HBBTV w „kratkę”? Raz działa na wszystkich kanałach które oferują ową usługę (tvp, Polsat), a innym razem na żadnym z nich.
27-08-2021 11:11 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Maciejwl Napisałem do ciebie wiadomość prywatną.
28-08-2021 07:17 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-09-2021 06:15 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
29-05-2023 09:19 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Chodzi o to, że na kanałach tvp hbbtv działa wtedy gdy ja chcę, jeśli chcę wyświetlić baner informacyjny naciskając okrągły guzik czyli OK to ten baner się wyświetla i w sumie mi o to chodzi, ale gdy jestem na durnych kanałach polsatu i podczas oglądania czegokolwiek już dłuższy czas robię tak samo to nagle znowu mi wyskakuje menu hbbtv , muszę nacisnąć w bok od guzika od kanałów gdzie wchodzę w EPG , później wyjść z EPG wtedy duże kółko i dopiero znowu mam baner informacyjny programu. Pytam się was bo mnie to trochę wkurza , nie wiem czy to jest zależne od oprogramowania operatorów hbbtv czy coś nie tak w systemie tv? Dwa czy wyświetlanie baneru można wydłużyć , bo niekiedy jest tak że cała treść nie przeleci w całości a on znika. Pozdrawiam, luknijcie u siebie czy tak samo u Was to działa.
29-05-2023 09:58 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć,
@Marys33mc Stawiam, że jest to zależne od dostawcy. Możesz zawsze w ramach testu zresetować usługę Smart Hub z Menu telewizora, co wykluczy błędy po stronie oprogramowania.
Przy okazji napisz jaki masz TV?
29-05-2023 10:13 AM — edytowano 29-05-2023 10:40 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dokładnie Ci napisze mam spolszczonego szkopa GU55AU7199UXZG już z nim się trochę bawiłem w menu serwisowym , ale hbbtv na kanałach polsatu mnie totalnie wkurza.
@MatiJ Co do smart huba to robiłem to wielokrotnie nic to nie pomaga