Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcja Bluetooth Audio w TV ?

(Temat utworzony: 21-02-2019 08:00 AM)
13464 Wyświetlenia
Gicbern
Journeyman
Opcje

Witam. Kupiłem telewizor model UE32M5622. W opisie na stronie jest funkcja Bluetooth Audio. Ktoś może napisać do czego ona służyć bo samego połączenia Bluetooth w tym modelu nie znalazłem. Dzięki

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MagdaB  @kamil40013 Według strony Samsunga model niższy M5602 od M5622 ma taką opcje ? jedyna różnica to wielkość 

https://www.samsung.com/pl/tvs/full-hd-m5602/UE43M5602AKXXH/#specs

MagdaB
Expert
Opcje

@vdsl2 masz rację :smiling-face: Model telewizora UE32M5602 posiada opcję Bluetooth Audio. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MagdaB  Czy może dysponujesz specyfikacją jaki posiada @Gicbern  ?

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Magda już weekenduje, ale dałem znać naszym ekspertom RTV, aby poszukali specyfikacji do tego modelu :ok-hand:

Gicbern
Journeyman
Opcje

Dzwonili do mnie z Samsung bo im też zadalem pytanie i faktycznie ten model nie ma bluetooth

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gicbern, Czyli tak jak napisałem wcześniej.

Oleole oraz Noukat też podają błędne specyfikacje:

blad2.JPGblad1.JPG

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Według specyfikacji dla bliźniaczego modelu UE32M5620 nie takiej opcji. 

0 Like
Aro17
Voyager
Opcje

Cześć,

Skoro dostępne specyfikacje podają błędne dane, w zasadzie możesz żądać by zwrócono Ci kasę za TV lub wymienić na inny model w tej samej cenie lub za dopłatą. Wg mnie taka sytuacja to towar niezgodny ze specyfikacją. Zapewne zależy Ci na możliwości podłączenia słuchawek itp. po BT. Wiem jak to wygoda - sam używam słuchawek JBL 450BT (UE40MU6472)

0 Like
Gicbern
Journeyman
Opcje

Hmm telewizor wisi już na ścianie - jaki model Euro RTV Agd może zaproponować z Bluetooth na wymianę z 32" TV z tymi samymi parametrami ? Chyba żaden bo nie ma nic podobnego w tej cenie

0 Like
Aro17
Voyager
Opcje

Cześć,

A może Toshiba 32L3733DG? A dlaczego akurat 32 cale? Może warto dopłacić i mieć większy ekran. Chyba, że Twoje warunki lokalowe nie pozwalają. Zastanów się nad 40-43 calowym. Przy tej wielkości ekranu będziesz miał do dyspozycji 4K (jest coraz wicej platform oferujących treści w tej rozdzielczości) i od tego już nie uciekniemy. Ja mam model UE40MU6472 i póki co nie narzekam. Ma oczywiście m.in. WiFi i BT i jest 4K.

0 Like